Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nurofent adok a babámnak...

Ha nurofent adok a babámnak minden este (egyszer egy nap), amíg fáj a fogzás neki, akkor lesz baja, hozzászokik vagy valami?

Figyelt kérdés
SAjnos semmi nem használ neki, pedig már szinte mindent kipróbáltunk, csak a fájdalomcsillapítók. De mi van, ha egy hónapig is eltart. Most két napja este kapott eddig, nem akarom "gyógyszerezni", de szenvedni sem akarom hagyni.
2009. nov. 11. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

3 napnál tovább nem igazán kéne adni neki.

Kihagysz 2-3 napot majd újból adhatod.

Vagy felváltva, három napig pl Nurofen, majd 3 napig Panadol.

2009. nov. 11. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan gondolod,hogy folyamatos fájdalomcsillapító semmilyen kárisodást nem fog okozni? Te szednél minden nap panadolt vagy algopirint? Folyamatosan? Ordít egész éjjel,hogy ezt teszed vele? De bizony,hogy hozzászokhat! Szerintem gondold ezt át jobban. Ja, és akár két hónapig is simán kínozhatja egy fog, majd mire végre kibújik, jön is a többi...
2009. nov. 11. 22:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: köszönöm szépen!

Második: szerinted miért kérdeztem??? Most te akarsz engem hülyének nézni? Hát én meg téged kötekedősnek. TE is gondolkozz el egy kicsit a válaszodon. Így kell ezt?

2009. nov. 12. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!