Kivihetem az 1 éves babám Ausztriába vásárolni?
Az osztrák határon már senki nincs, senki nem nézi az irataid, egyszerűen kigurulsz.
Ha ott ellenőriznek,nem tudom mit kérnek, kérdezd meg a vám és pénzigyőrséget.
Mi voltunk 2 hónapjahosszú hétvégén Kőszegen, elfelejtettem elvinni a gyeekek (9 éves és akkor 6 hónapos) útleveleit, de minsem nap átmentunk Ausztriába, várakat néztünk, voltunk Smmeringen.
Az utolsó ap, amikor nem a kőszegi, hanem a a szombathely határon mentünk vissza, volt ellenőrzés.
Mondtam, hogy nálunk van szemályi, de a gyerekeknek max TAJ jkártyája, vagy adókártyája van nálam.
A magyar mondta, hogy gyorsan tűnjünk el, máskülönben az osztrák kollága megbüntet 35 euróra/gyerek.
Úgyhogy szemályi vagy útlevél nélkül ne menj, bárhol, bármikor lehet ellenőrzés, szokott lenni!
Személyi megvan nem egészen 1 hét alatt. Mi egy szerdai napon csináltatuk mind a két gyereknek és köv. hétfőn már hozta is a postás.
akit majdnem megbüntettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!