Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van akinek egy éves gyermeke...

Van akinek egy éves gyermeke még kér éjszaka-hajnalban enni? (nem anyatejes)

Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze ,hogy éjjel is eszik,kevés a vacsija.Hát nekem már 8hetesen 180milit evett.Nekem a lányom vacsija 250-300gramm és a tápszer tejpéppel vagy sinemillel van besűrítve kanalasra,mert nekem is már este 9től 5ig aludt csak,mert nem lakott jól még a 150milivel sem,mert nem akart cumisüvegezni már 8hósan sem,így volt is hogy nem vacsizott.Kérdés napközben mit eszik...Neki már nem tápszer kéne vacsorának,az csak mellékes innivaló legyen reggeli vagy vacsora mellé.Adj neki szendvicset,virslit ,laktatót.
2013. okt. 19. 08:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Ő délben kap csak főzeléket ami nála 13-14 között van. Mi 5 körül vacsizunk akkor kapja azt amit mi eszünk de abból nem sokat eszik inkább eszeget. Kenyérdarabkák, sajt, stb. Azért kap 19-20 között még gyümit és 22-20.30között a tápit. De az az igazság, hogy ő sosem tudott sokat enni egyszerre. Most lesz egy éves és 150ml a max amit inni tud lehet bármilyen éhes. Ő 8 hónaposan is 100 ml-ket kortyolgatott. Szóval itt lehet a gond, hogy többször eszik keveset. És ha 5-6 óra telt el esetleg két kaja között (pl 22-kor evett és hajnal 5-kor sem bír 150ml-nél többet inni)
2013. okt. 19. 09:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat akkor inkább várok még. Majd megérik az alvásra is és egyszer csak elhagyja majd a hajnali evést is.
2013. okt. 19. 09:09
 14/16 anonim ***** válasza:

5-kor vacsi???

19-20 között meg gyümi??

Hát én ezt nem is értem,teljesen fordítva csinálod!

Fordítsd meg a két étkezést!

2013. okt. 19. 14:32
 15/16 A kérdező kommentje:
ok. akkor mi bújjunk el úgy együnk? Próbáltam de ő azt kéri amit mi eszünk. mi pedig évek 5körül vacsizunk utána már nem eszünk.
2013. okt. 19. 16:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Pedig változtatnotok kell valamit, mert ez így nem jó, hogy utolsó étkezésre csak gyümölcsöt kap. Nem kell elbújnotok, attól még, hogy ti délután vacsoráztok, ő kaphat még egyszer normális vacsorát este.

Mindettől függetlenül: az én kisfiam másfél évesen is sokszor kért még éjszaka/hajnalban enni. Én mindig adtam neki, amikor kért, nem látom ezt olyan nagy tragédiának (velem is előfordul, hogy éjszaka rájárok a hűtőre). Aztán fokozatosan kitolódott az éjszakai evés időpontja, most 20 hónapos, hajnalban 6-7 körül kéri a tápot, és utána még visszaalszik néhány órára. Nem tudom, hogy ez éjszakai/hajnali evésnek számít-e, én korai reggelinek hívom, és így probléma megoldva :)

2013. okt. 20. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!