Van akinek egy éves gyermeke még kér éjszaka-hajnalban enni? (nem anyatejes)
Utolsó és a tejcsit még cumisüvegből adod olyankor? Vagy teljesen felébred iszik pohárból és visszaalszik?
Én 19-20 között adok neki gyümölcsöt kölesgolyóval vagy gyümölcsös túrót (próbáltam főzit vacsorára de csak napi 1x kéri ebédkor) és bealszik 20-21 között. Aztán 22-22.30 között ébred kéri a tápis vacsit. Kis gabonással sűrítem iszik kb 150ml-t és most még jónak számít(kb. 1hete), hogy megelégszik a vízzel 3.30-4.30-ig. De akkor viszont kéri a reggelit mert ha nem adok csak vizet addig sír míg nem kapja meg.
16 hónapos a kislányom, tápszert kap alvás előtt 240 ml-t, hajnalban 5-6 körül vagy reggel 7-8 körül ébred, akkor kap megint tápszert 210 ml-t és még visszaalszik 9ig.
Én 5 óra körül adok uzsit neki, gyümit 7 gabonás péppel, majd még eszik 7 körül 1 banánt, pár falat kenyeret.
Mondjuk a gyümi nem olyan laktató, nekem is mondta a védőnő, hogy fürdés előtt adjak megint főzeléket- amit ebédre és még utána tápszert alvás előtt, de még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!