Tapasztalt anyukák! Milyen kesztyűt vegyek 18 hós kislányomnak?
Kötött vagy overáll anyagú? Egyujjas vagy ötujjas?
Melyik vált be nektek?
Előre is köszi a választ!
Még nem született meg a lányom,de elég fiatal vagyok ahhoz,hogy emlékezzek melyik volt a jó:)Szóval remélem nem haragszol meg,hogy írtam:)
A válasz,egy ujjas overál anyagú:)
Azért,mert az egy ujjasban,az ujjacskái melegítik egymást pluszban,plusz ha rájön a hógolyózhatnék,vagy tudod túrna valamibe,az overálas anyagú nem ázik át,belül meg általában jó meleg bundás,nem fog fázni:)
Ami a lényeg még,hogy ha nem olyan,hogy rögzíteni lehet az overálhoz,akkor fűzz bele egy madzagot és rögzítsd te az akasztóhoz:)
Ada és Abigél:))
Na az én másfélévesem úgy hajítja el az egyujjas kesztyűt, mint a pinty. Ennek egyszerű oka van, semmit nem tud megfogni az egy ujjasban.
Viszont a kötött meg átázik, de öt ujjas overált meg nem találtam olyat ami jó rá.
Így marad a kötött, úgysem fog még az idén olyan sok hógolyót gyúrni. :))
Sziasztok!
Nálunk bevált a kétujjas kötött. Az egyujjast az én fiam sem bírja, a kétujjassal viszont tud fogni és még viszonylag könnyű feladni rá.
Madzag kell rá, hogy el ne hagyja, ha véletlen lehúzza.
18 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!