Hogy van el órákat magában egy pár hónapos csecsemő?
Persze ébren gondoltam...
Pont ez az, hogy ő még nem tudja magát lefoglalni, na meg hiába új minden, megától a dolgok nem változnak körülötte.
Nehezen képzelem el, hogy órákig nézeget egy baba, vagy fogdos egy játékot. Mással mivel kötné le magát?
A pici csecsemő még csak újszülött és pár hónapos babát jelent, ugye, arra gondolsz? Mikor még nemigazán mozognak.
Nekem a kisfiam is ilyen volt, elláttam őt, evett, tiszta pelenka, beraktuk magunk mellé a járókába a szobába és ott elvolt, elnézelődott, hangja sosem volt. Ő a 3.babám a két nagy sem olyan nagy, mert mikor született a pici, 20hós és 3,5éves volt a két nagyobbik. Szóval a nappaliban játszottunk a nagyobbakkal, a kicsi meg elnézelődött egy darabig, hallgatózott, és szépen elszenderedett. Akkor nyekergett, ha éhes volt. :) Olyan nyugibaba volt, mintha csak egy kis szobanövény lett volna! :) Viccet félretéve, mindig körülöttünk volt, éjszaka aludt csak a hálóban a saját ágyában, napközben körülöttünk. Valószínűsítem, hogy érezte a jelenlétünket, hallotta a hangunkat és így jól érezte magát. Tényleg elvolt "magában". Később többet nézelődött, raktunk fel neki játékokat a játszószőnyeg ívére, egy kis tüköset, na az fél óra volt, amig nagy szemmel magát nézte. :) Minden nap! Utána meg szép csendben aludt újra egy kicsit. Alig lehetett észrevenni, hogy van! :)
8-as- egy percre sem hagytam magára amig kicsi volt akkor sem.... Írtam is, hogy mindig mellettünk volt a járókában!
Jesszus- ne általánosíts légyszives....
Már 20hónapos a picim, és iszonyú aktív- és mivel a két tesója oviban van- így most csak vele vagyok otthon. Most éppen alszik! Ne haragudj, de nem szeretem az ilyet! Egyből általánosítasz azért, mert veled máshogy bánt az anyukád.
7
és légyszives a sajnálatodat is tarsd meg magadnak, mert az én gyerekeimnek nincs rá szüksége.....
7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!