Megnyomódott a 4 hónapos babám hasa, baj lehet ebből?
Egyébként már előtte is pukizott ma egyet kettőt, elég nagy recsegőseket, de mintha ez rontott volna a dolgon. Szegény fájós hasát még megnyomta, és a kettő a ludas együtt..
Ha elalszik és következő etetésnél rendesen eszik, a hasa érintésre nem érzékeny, akkor nem viszem orvoshoz. Ellenkező esetben megmutatom egy orvosnak, biztos ami biztos.
Már hogyne gurulna! Már 3 hónaposan, ha nem teljesen vízszintes felületen volt, addig kapálózott, amíg át nem fordult a hasára. A hátára azóta sem tud persze, de hasra már fordul vízszintesből is, utána persze nyafog, mert nem megy tovább. Most a fotelban ültem, a lábam az ágyon volt, kicsit lejjebb, ő evett, csak egy pillanatra engedtem el, de akkor már fordult is, végig a lábamon az ágyra.
Hálistennek nincs semmi baja azóta, álmában nyöszörgött egyszer, azután semmi.
Volt itt egy válasz, ami törölve lett...
Őszintén, nekem is fura, hogy egy ekkora baba úgy tudjon gurulni, hogy a kezedből nagyon megüsse magát... Mindegy, a lényeg, hogy nem lett baja.
Leírta a Kérdező, hogyan gurult le a baba. Akinek van gyereke az tudja, hogy teljesen hihető, hogy így történt. Jó, hogy már meg nem gyanúsítjátok, hogy lelökte. Elképesztő, hogy egyesek milyen rosszindulatúak.
Jól van azóta a baba, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!