Ki mit venne egy 10honapos babának karácsonyra? Hintalovat mioortol tudják használni?
nem rendes hintalóra gondltunk hanem ilyen hintakaticára.
Az én babám is annyi idős lesz karácsonykor, de az az igazság, hogy szerintem őt még baromira nem érdekelné a hintakatica.
Meg hát nem akarok más zsebében turkálni - bár jó magyar szokás - de nem sok 30 rugó egy karácsonyi ajándékért, amit valószínűleg hónapokig nem fog használni?
Mi csak apróbb játékokat veszünk neki, mert még annyira nem értékel semmit sem.
Jelenleg legjobban a görgős szárítóállvány köti le a figyelmét, mert ahogy húzkodja, a ruhák lebegnek a feje felett.
Szerintem ennyi boldogságot a hintakatica nem okozna neki... :-)
Én azt gondolom, hogy még ne vegyetek neki ilyet.
Persze a Ti dolgotok, és persze az is, hogy mennyit szántok az első karácsonyra.
Viszont ne felejtsd el, hogy nekik már a csillogó-villogó karácsonyfa is akkora élmény lesz, hogy nincs az az ajándék, ami ezzel vetekedne!
Az én kislányom is annyi lesz, de még akármilyen drága játékot vettünk neki 1 nap és megunja. A mobilommal akar mindenáron játszani.
Lehet hogy rongybabát fogok neki venni mert imádja a babákat, de még nincs neki.Egy hete voltunk vendégségben és ott látott először játékbabát és majd megőrült érte. Csak csodálkoztunk a férjemmel. Nekünk akarták adni, de nem hoztuk el mert hajas baba volt én rongybabát, vagy kopasz babát fogok venni.
Én valami ilyesmit akarok, a mienk karácsonykor 9 és fél hónapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!