Mást is "zaklatja" a gyerekdokija a fejlődési görbével?
Szóval...kisfiam 13 hós. .havi szinten 20-30 dekákat hízik.
Most 8,6 kg
Női gyerekdokink van..állandóan azzal jön hogy ez kevés,meg miket eszik,meg így meg úgy
Eszik a fiam szinte egész nap...nagyon jó evő..viszont rengeteget mozog.megnem áll ha ébren van
Most tényleg olyan rossz hogy ennyiket hízik ?
Szerinte ajánlatos ultrahangra vinnem,meg vérvételre..stb.stb
Rossz anya vagyok hogy ezt nem akarom ???
Lányom az egyéves státuszon 6400 gramm volt. Most 14 hónaposan 7800 gramm. Nem is látszik rajta, hogy annyi. Egyáltalán nem sovány, mindenki mondja, hogy formás gyerek. 3000 grammal született.
Voltunk gasztrón, vérvételen, mert a doki nem hagyott békén és engem is megnyugtatott, bár tudtam, mi is ilyenek voltunk a férjemmel, most is nagyon vékonyan vagyunk.
Húúú baromira nem akartam vérvételre menni 11 hónapos gyerekkel, de simán ment az ügy és totál megnyugodtam utána. Azóta nem zaklat a dokinő. Már nem kéthetente kell járnunk. :D Csak a státuszvizsgálatra.
Dehogy vagy rossz anya, viszont én elvinném a helyedben. Túlélitek és legalább látod, hogy nincsen semmi baj. Sajnos ezeken túl kell esni.
Erre szoktak figyelni a dokik, az alacsony súlyra. Nekem 6hós volt a fiam és 7500gramm volt, utána elkezdett gurulni és a gyenge gyomorzáróizma miatt elkezdett bukni, de úgy, hogy visszafogyott egy hónap alatt 7kg-ra. Dokim nagyon megijedt és ultrahangra és vérvételre küldött.
Rájöttünk, hogy semmi gond- de az etetését a bukások miatt át kellett gondolni.... de rájöttem a dolgokra, doki sokat segített- és végül nagynehezen visszahízta a leadott dekákat és elkezdett újra gyarapodni.
Én is azt mondom, hogy egy-két vizsgálat nem árt, legalább te is megtudod, hogy tényleg semmi gond, és utána nem piszkálnak benneteket, hanem elfogadják, hogy ő ekkora és kész.
Nekem 2ismerősöm is van, akiknek nagy súllyal született a babájuk, és utána nem nagyon híztak.
az egyiké 4300gramm volt születésekor, és a kislánya 3évesen érte el a 10kg-mot.
A másik 4200grammos kisfiu, aki szintén nem duplázta meg a születési súlyát egy éves korára. Egy évesen 8200gramm volt.
Ahhoz képest milyen nagy babák voltak elég kicsik maradtak. Egyiknek sincs egyébként semmi baja, csak ilyen aprók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!