Mást is "zaklatja" a gyerekdokija a fejlődési görbével?
Szóval...kisfiam 13 hós. .havi szinten 20-30 dekákat hízik.
Most 8,6 kg
Női gyerekdokink van..állandóan azzal jön hogy ez kevés,meg miket eszik,meg így meg úgy
Eszik a fiam szinte egész nap...nagyon jó evő..viszont rengeteget mozog.megnem áll ha ébren van
Most tényleg olyan rossz hogy ennyiket hízik ?
Szerinte ajánlatos ultrahangra vinnem,meg vérvételre..stb.stb
Rossz anya vagyok hogy ezt nem akarom ???
Én elvinném. Nem veszíthetsz semmit, de ha tényleg van valami baj, akkor kiderül.
Hozzátenném, hogy nekünk nagyon jó a gyerekdokink, teljesen megbízok benne.
Jelen!
A fiam 2370g 46cm-rel született, most 13 hónapos 8,9kg és 74cm. Nem a doki, hanem a védőnő zaklat a görbével..
A doki szerint nincs gond vele.
De a védőnő az agyamra megy, pláne mikor mondja h egy 3300g-mal született baba ennyi meg annyi a görbe szerint..
De a fiam 2370g-al született!!! Nem 3300g-mal!!! Ráadásul refluxos is volt, amit már szinte ki is nőtt, de 9-10 hónapos koráig voltak tünetek, bukások.. Az én fiam is megy egész nap, 2 pillanatot nincs egy helyben csak ha alszik. A te fiad mennyivel született? Most hány cm?
3,64 Kg val született
Nem eszik sok nasit..itthon sütni szoktam pl lekváros tekercset
Napközben 3 fő étkezés ugye + a nasi nálunk szőlő,banán vagy a süti amit épp csináltam
Egyébként eszik már milánóit,pörit,krumplifőzeléket,húsgombócot,levest,rántoot karfiol és padlizsán
Azt hozzáteszem hogy májustól augusztusig nőtt 4 centit.. 56 centivel született..májusban volt 70, augusztusra 74
Hát szerintem vidd el kivizsgálásra, ártani nem árt, és tényleg szerintem is kevés, főleg hogy nem is kicsi volt a születési súlya...
Egyik barátnőm kislánya is így volt, egész nap evett, de nem nagyon hízott, csak piciket. Ki is vizsgálták, és kiderült, hogy vérszegény. Úgyhogy szerintem egy kivizsgálást megér a dolog, sőt...
Szerintem is vidd el, az uh ugye nem is fáj neki, a vérvétel se vészes. Ha mindent rendbe találnak akkor ő ilyen tipus és kész.
5-ös voltam
Azért a percentilis görbéket sem hülyék találták ki:)
Ezen látszik, hogy a kisfiad gyakorlatilag az 5-ös percentil környékén van, azaz 100 vele azonos korú gyerekből csupán 5 olyan van, aki alacsonyabb testsúllyal rendelkezik mint ő.
Én biztosan kivizsgáltatnám, abból baj nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!