Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy véditek az 1 év alatti...

Hogy véditek az 1 év alatti babátokat a h1ni ellen? Aki nincs beoltva azt ti sem engeditek a gyerek közelébe?

Figyelt kérdés

Mi az egész családot beoltattuk. a keresztszülők nem akarták magukat beoltatni, de megmondtam hogy akkor ne jöjjenek hozzánk és mi sem megyünk. Az a baj, hogy az uncsimék anyukámék mellett laknak. Ha otthon vagyunk mindig átjönnek, de gyógyszer és oltás ellenesek. A lány Pesten tanul egyetemen millió emberrel talizik, a fiú ált iskolás.

A keresztszülők a férjem testvére és a felesége, nekik én mondtam meg, Az unokatesóméknak a férjemnek kellene szólni, de nem akar ez is énrám vár. Hiába mondom, hogy tőle nem vennék olyan rossz néven mint tőlem. Vélemények? Tapasztalatok?

/"A védőoltás hülyeség!", meg hasonló válaszokra nem vagyok kíváncsi/

2009. nov. 11. 09:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%

köjök=kölyök..

Bocs a kiigazitásért.De nekem is egyből az jutott eszembe (ne sértődj meg ezen) hogy burokban akarod nevelni a gyereked.Persze ez a te dolgod,mintahogy az is hogy megmondod e a rokonoknak...Ha ennyire parázol akkor mond meg és meg fogsz nyugodni.

Amugy én is ugy tudom hogy nem véd 100%osan az oltás és elkaphatod max gyengébb a lefolyása,bár ez a téma eléggé túl van lihegve..Én tuti nem tiltanám el a rokonságot a gyerekemtől,nyilván kézmosás ha eljönnek,de benne van a pakliban ezért kap a lányom vitamint,és ezért szedek én is azt.

Nem lehet kivédeni,főleg ha vásárolni kell,postára kell menni, vagy épp csak az utcára sétálni...

Ja és még egy, véleményeket és tapasztalatokat vársz akkor a negativ véleményt nem kell provokációnak felfognod..

2009. nov. 13. 12:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kiigazítást, nem provokációnak vettem az előző komment előtti választ, hanem kritizálásnak. Ha elolvastad erre te is rájössz. És még egyszer Hálás Köszönet a nyelvtanóráért!!!!!
2009. nov. 13. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!