80 db-os törlőkendő 450 Ft-ért drága?
Nemtom merre laksz,de nálunk a Topshop-ban van egy EuroFamily nevű bolt
Mindenféle termékkel
Na ott van 8-10 féle popsitörlő 290 ft-ért
Göd
Utolsó vagyok,véletlen elkÜLdtem
Szóval Gödöllőről írok.ott van ez
Pesten is láttam ilyen boltot
Nem csak 64 db-os van
ÉN a Babyfresh popsitörlőt veszem az 74 db-os
A DM sajátmárkás törlőkendője is 80 darabos (egy árban van a sárga olajos és a zöld is) a 4-es csomag 1.600 Ft körül van, tehát az alapára 400 Ft/csomag.
Mindig termékkuponnal és 15% végösszegivel veszem, így kb. 280 Ft-ra jön ki darabja.
Illetve pl. a Müller drogériákban a hétvégén is volt -20% végösszegi kedvezmény mindenre.
Így még a HIPP és a pampers drága törlőkendője is olcsóbbar jött ki, mint a 450 Ft.
(glamour napok volt, de jövő hónapban meg lesz joy nap, ott is szokott lenni, tavasszal ugyancsak- ha többet veszel, így éri meg vásárolni).
Arról nem is beszélve, hogy ezeket az átlag 280-300 Ft-os törlőkendős vásárlásokról (mert egyszerre más babás holmival együtt nem 1-2-5 eFt) számlát kérek egészségpénztárra és ott elszámolják. Mivel oda én fizetek be, így azután még szja bevalláskor 20%-ot pluszban visszaigényelhetek (500 eFt-ig, de azért ebbe belefér :)
Ha még ezt a később kapott 20%-ot is beleszámolom az egységnyi törlőkendőbe, akkor nálam a legdrágább kerül valami 250 Ft-ba :)
Így a válaszom: igen, nagyon drága- főleg nagy tételben látszik a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!