Milyen oda nem illő tárgyak vannak 1 év körüli gyermeked játékai között? (persze amikkel játszik is)
Nálunk van bögre kanállal, fogkefe, mindenféle üdítős, tusfürdős flakonok, vállfa, ruhacsipesz, használaton kívüli távirányító, számítógépegér, pénztárca, légycsapó, de szerintem ami mindent visz az a teddy (festő) henger nyéllel együtt (még nem volt használva, nem festékes).
Természetesen vannak rendes játékai is, kisautók, labdák, építőkockák, karikatorony, formabedobó, húzható-tolható dolgok, zelélő-villogó játékok, de néha más sokkal érdekesebb.
Mi az a Teddy henger ?
Egyébként: fakanál,bili, üres actimel flakon,tesco szórólap,cipős doboz,számítógép billentyűzet,az én táskám,bonbonos doboz,műanyag fagyiskanál..
Nagyjából ennyi hogy most hirtelen oda néztem
ÉS még a ruha henger....az a bizonyos ragadós papíros,amivel a szőnyeget tisztítgatja..nomeg szedi le róla a lapokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!