Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen oda nem illő tárgyak...

Milyen oda nem illő tárgyak vannak 1 év körüli gyermeked játékai között? (persze amikkel játszik is)

Figyelt kérdés

Nálunk van bögre kanállal, fogkefe, mindenféle üdítős, tusfürdős flakonok, vállfa, ruhacsipesz, használaton kívüli távirányító, számítógépegér, pénztárca, légycsapó, de szerintem ami mindent visz az a teddy (festő) henger nyéllel együtt (még nem volt használva, nem festékes).

Természetesen vannak rendes játékai is, kisautók, labdák, építőkockák, karikatorony, formabedobó, húzható-tolható dolgok, zelélő-villogó játékok, de néha más sokkal érdekesebb.

2013. okt. 15. 21:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Semmilyen oda nem illő tárgy nincs a játékai közt.
2013. okt. 15. 22:00
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

Mindig változik a repertoár, mert mindig adok neki új dolgot (általában a konyhából).

Ha most szétnézek van neki flakon, légycsapó, csipesz, használaton kívüli távirányító (de az igazi kellene neki...), arckrémes tégely, jégkrémes doboz, műanyag szedőkanál, a mobilom szilikonos védője (én már nem is használom, mert szuper rágóka), fa legyező, fa mérőszalag, műanyag DVD tok.

Ez a lányomnak is mind sokkal izgalmasabb, mint a játékok.

Ő most 10,5 hónapos.

2013. okt. 15. 22:01
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
asvanyvizes flakon, kanal, fakanal, ruhacsipesz, muanyag merokanal, forgalombol kivont taviranyito es mobil (de az nem erdekes, mert azt szabad), tesztaszuro, legycsapo, ciposdoboz. Hiaba kap uj jatekot, nem erdekli.
2013. okt. 15. 22:09
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz (nem én pontoztam le)!

Úgy látom hasonló az "érdeklődési körük", bár nem véletlen, hiszen ezeket a tárgyakat látják nálunk.

2013. okt. 15. 22:12
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Látom, más is hiába kerített régi, használaton kívüli távirányítót, az igazi csak az, ha néha megkaparintja a valódit :))

Nekem épp tegnap kellett szétszedni a távirányítót, mert megint megszerezte, telenyomta nyállal és nem működött.

2013. okt. 15. 22:15
 6/17 anonim ***** válasza:
62%

Amiben elem van, azzal nagyon vigyazni kell!

[link]

2013. okt. 15. 22:42
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
teddy henger nekünk is, de nyél nincs hozzá, azon kívül flakonok, fog- és körömkefe, pénztárca, légycsapó, zománcos fedők, egy dobverő, fakanalak, páratlan zoknik (természetesen mosva ;) ), műanyag tojástartó (ami hűtötartozék volt anno, bele lehet a pingponglabdákat pakolni), tönkölypárnácska, éjjeli szemrevaló szemfedő, régi fotel karfagombja...
2013. okt. 15. 22:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Köszi a linket, ezt nem is hallottam még. Természetesen, ha elemmel működő játékot veszünk, mindig figyelünk, hogy csavarral záródó legyen az elemtartó rész hátlapja, és semmi olyat nem kap meg amiből könnyen kiszedhető az elem.
2013. okt. 15. 23:14
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Nekünk a papucsos korszakban kellett neki venni egy strandpapucsot (persze felnőtt méretet), amit sterilizáltunk, mert a szájában vitte mint egy kiskutya. Akkor még nem járt, csak kúszott mászott, de a papucs volt a perverziója, folyton rájuk startolt, és a szájába kapta, ha nem voltunk résen.
2013. okt. 15. 23:16
 10/17 A kérdező kommentje:
7-es! Pedig ha látnád milyen élvezettel tolja a hengert maga előtt. Már mondtam a férjemnek, hogy rakjunk rá valami ragasztószalagot és legalább felszedi vele a hajszálakat. (persze ez csak vicc volt, de azért nem lenne rossz)
2013. okt. 15. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!