Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fuldokol meg oklendezik a te...

Fuldokol meg oklendezik a te babad is eves kozben? Remalom az eves nalunk. Es csak jatekkal a kezeben tudom belopni az etelt a szajaba.

Figyelt kérdés
Ha nem veregetem meg a hatat, kepes kihanyni az etelt. Nem is merek neki adni kiflicsucskot sem, mert torkan akad, meg a pepestol is oklendezik sokszor. Felve adok minden kanal etelt. Mindig mondom, hogy "ragd meg jol", de ha nem mondom nem ragja meg, csak ugy kuldi lefele a cuccot. 11 honapos most, de mindig ilyen volt. Meg csak most bujt ki a masodik fogacskaja.
2009. nov. 10. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Fiam 12 hós múlt, ugyanezt csinálja 8 foggal:( ne stresszelj evés előtt, mert ő is idegesen fog enni. Én pépesítek tovább, apró kicsi darabok vannak a főziben,nem több. Nem erőltetem,mert borzalmas,mikor öklendezik, majd elhánnya magát... Egy Gyermekorvosnő ismerősömnek 3 éves a lánya. Két évig csak pépet evett, semmit nem tudtak vele kezdeni. Azt mondta nekem a dokinő,hogy ez agyban dől el, ő is egyszercsak hirtelen megette a darabos cuccot, kiflit,stb. Ne erőltetsd,mert marha rossz élmény lehet öklendezve enni, hányni,szóval a fuldoklás igen rossz dologként társul az evéshez. Én tovább nem stresszelem ezzel sem a fiamat ,sem magamat. Annyit teszek,hogy reggel a reggelimből csipegethet, nyúlkálhat, igy eszik egy -két morzsa kenyeret, kiflit, ha öklendezni kezd,azonnal befejezzük,mielőtt frászt kapna!
2009. nov. 10. 22:37
 2/4 A kérdező kommentje:

azt nem vettem eszre, hogy ez otet annyira zavarna. mintha semmi sem tortent volna folytassa az evest en meg huledezek mellette...

de a pepestol miert oklendezik akkor, lehet nem figyel oda az evesre vagy egybol a torkaba csusszan a pep es nem kap levegot? fogalmam sincsen.

2009. nov. 10. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hittem,a darabostól. Akkor túl gyorsan nyel, mert a játékra figyel. Mond közben neki,hogy :Lassssan, lasssssan!
2009. nov. 10. 22:49
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi, megprobalom holnap
2009. nov. 10. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!