Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 honapos babank nem akar...

5 honapos babank nem akar enni se almat se barackot se repat. Oklendezik tole, latszik hogy nem izlik neki. Nalatok, hogy volt ez?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:
9 hónapos és még most sem fogad el semmit!!!!
2010. szept. 22. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia!Az én lányom is 5 hós lesz,ezeket amit felsoroltál mindent szereti,különösen a barackot.Tegnap akartam neki adni paradicsomos krumplipürét üvegest,szegényt szinte még a hideg is kirázta,köpte is ki egyből.Próbáld meg a szilvát és a körtét adni neki,nálunk még az is sláger.
2010. szept. 22. 14:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! szilva es korte nem puffasztja fel?
2010. szept. 22. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
tápszeres?
2010. szept. 22. 14:53
 5/10 A kérdező kommentje:
igen, 3.5 honapos kora ota
2010. szept. 22. 15:00
 6/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
a körte+szilva vagy magában a körte tényleg tuti, finom édes. sütőtököt próbáltál már? az is finom édes. nálunk a lányom csak a tökéletesen turmixolt és tökéletesen édes ételeket szerette eleinte. Almareszelőn reszelt alma szóba se jöhetett, pláne ha kicsit savanykás volt... csak szép nyugodtan állj ehhez a hozzátáplálás kérdéskörhöz, nem tragédia, ha még nem eszi a gyümölcsöt-zöldséget, akkor se, ha tápszeres. Ja, a krumplit próbáltad már? Nekünk akkor fogyott el először normális adag alma, mikor főtt krumplival adtam (vagyis mikor kezdtem bevezetni a krumplit).
2010. szept. 22. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nallam is ezt csinalta 5 honaposan az almat kikopte, a barack sem kellett egyedul a babarizset volt hajlando megenni a tapszerevel keverve. Hipp-es kajat is probaltam, gondoltam hatha azt elfogadja de az sem kellett neki. Nekem azt mondtak meg nincs kesz a hozzataplalashoz, varjak 2 hetet es probaljam ujra. Akkor nem hittem de igy volt. 5 es fel honaposan ujbol kezdtem es megette az almat, barackot (a barackot csak babarizzsel keverve), repat es tarsait is. Azota nincs gondunk most 7,5 honapos es mindent megeszik kiveve a brokkolit. :)
2010. szept. 22. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:

nálunk meg csak a barack és az alma megy, semmi zöldség. esetleg, jobb napokon tejpép. pedig már 8 hónapos a lelkem.

hát, ízlések és pofonok! reméljük a legjobbakat, majdcsak rákap a kaja ízére!

2010. szept. 22. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja a körtétől és a szilvától,legalábbis az én lányomnak nem volt.Legfeljebb picit többet kakilt:-)
2010. szept. 23. 07:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszaitokat!tobbet ne kakiljon igy is kakil napi 4 szer szep nagy csomagokat csinal nekem:)
2010. szept. 23. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!