Kedvenc babafürdetőd és kedvenc törlőkendőd?
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 18:22
1/11 anonim válasza:
fürdető: neogranormon, popsitörlő: pampers
2/11 anonim válasza:
Gyógyszertári fürdetőkrém, huggies pure popsitörlő.
3/11 DeAnn válasza:
a fürdető: Johnson & Johnson Johnson's Baby Bedtime Aromafürdető
a törlőkendő: Baby Comfort törlőkendő (sárga csomagolásban van, 72 db-os) ez sokszor le van akciózva 180 Ft-ra, szóval elég jó árban van, az illata is jó, eléggé nedves is, semmi problémánk nem volt még a törlőkendővel
4/11 Lues válasza:
Én a gyógyszertári fürdetőt használom. Gyönyörű tőle a babám bőre. Törlőkendő: Neogranormon, Libero, Pampers.
5/11 anonim válasza:
Fürdető:Neogranormon
Törlőkendő:Neogranormon
Csak ezeket használom születése óta.Nagyon szeretem,nekünk bevált.
7/11 anonim válasza:
Babe a furdeto ez huggies pure a torlokendo.
8/11 gabszem válasza:
Fürdető: Babylove, Popsitörlő: Babylove, Neogranormon, Gabi (de ezek mind drágák, én olcsóbbakat szoktam venni ,mert szerintem azok is ugyan olyan jók)
9/11 anonim válasza:
fürdető: gyógyszertári (az állagát utálom, viszont olyan kis pihe-puha tőle a babám bőre, hogy a fenti probléma felett inkább szemet hunyok)
popsitörlő: nivea, de csak ritkán veszem, mert baromi drága.. másik kedvencem a zöld pampers, általában ezt használom, főleg, hogy sokszor le van akciózva a boltokban.
10/11 anonim válasza:
gyógyszertári fürdető, rózsaszín rossmannos popsitörlő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!