Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedvenc pelenkád, törlőkendőd,...

Kedvenc pelenkád, törlőkendőd, popsikrémed?

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 16:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Aldis és Penny-s pelenka, Tescos popsitörlő és Neogranormon popsikrém.
2013. okt. 7. 16:31
 2/16 anonim ***** válasza:
Már ugyan néhány hónapja szobatiszta a fiam, de mikor még nem volt az, mi mindig a Pampers pelust vettük neki, Johnson's popsitörlőt és Nivea popsikrémet.
2013. okt. 7. 16:37
 3/16 anonim ***** válasza:
Pampers, Corine de Farme, kedvenc popsikrém nincs
2013. okt. 7. 16:40
 4/16 anonim ***** válasza:

1 éves korig Pampers Active Baby volt a kedvenc, és Sudocrem, törlőkendőből az AXXO-t szeretem a leginkább és a tescos zöld színűt. Azóta viszont bátrabban kísérletezek, pelenkából az Aldis, rossmannos és DM-est használom felváltva, mindegyiket szeretem, ugyanolyan jók, egyikre sincs panasz. Mellette bugyipelenkát is használunk, mert néha ellenállásba ütközik a pelenkázás, azt netről rendelem, noname pelus (49 ft/db), az is teljesen jó...

Popsikrémet is váltottunk, gyógyszertárban lehet kapni naturlandos popsikrémet, Unguentum Infantum, a sudocremet is szerettem, de ez még annál is jobb...nekünk....és felírva párszázas tétel... :)

2013. okt. 7. 16:44
 5/16 anonim ***** válasza:
Én próbáltam mindenféle pelust, de a bababoltokban darabra kapható dada pelus volt a legjobb, Cino popsitörlő (nem egy márka, de vastag, és az illata isteni), popsikrémből pedig a bóraxos és a sudocreme.
2013. okt. 7. 16:46
 6/16 anonim ***** válasza:
Pelenka: aldis, popsitörlő: SPAR-os, popsikrém: Weleda
2013. okt. 7. 16:46
 7/16 anonim ***** válasza:
Pelenka:libero popsitörlő:kék axxo krém:sudocrem
2013. okt. 7. 17:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Fiamnal libero, lanyomnal pampers, torlobol huggies pure, kenocs sudocrem.
2013. okt. 7. 17:24
 9/16 anonim ***** válasza:

Pelenka: Pampers active baby pelus (éjszakára), Libero bugyipelus (nappalra)

Popsitörlő: Gabi (nagyon sok félét próbáltunk,ez a befutó)

Popsikrém: szintén Gabi 5in1,ha nagyon piros a feneke,akkor Sudocrem

2013. okt. 7. 17:26
 10/16 Lues ***** válasza:
Pampers Sleep and play pelus, Libero és Neogranormon törlőkendő felváltva és Bepanthen a popsira.
2013. okt. 7. 18:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!