Aldis és Penny-s pelenka, Tescos popsitörlő és Neogranormon popsikrém.
2013. okt. 7. 16:31
2/16 anonim válasza:
Már ugyan néhány hónapja szobatiszta a fiam, de mikor még nem volt az, mi mindig a Pampers pelust vettük neki, Johnson's popsitörlőt és Nivea popsikrémet.
2013. okt. 7. 16:37
3/16 anonim válasza:
Pampers, Corine de Farme, kedvenc popsikrém nincs
2013. okt. 7. 16:40
4/16 anonim válasza:
1 éves korig Pampers Active Baby volt a kedvenc, és Sudocrem, törlőkendőből az AXXO-t szeretem a leginkább és a tescos zöld színűt. Azóta viszont bátrabban kísérletezek, pelenkából az Aldis, rossmannos és DM-est használom felváltva, mindegyiket szeretem, ugyanolyan jók, egyikre sincs panasz. Mellette bugyipelenkát is használunk, mert néha ellenállásba ütközik a pelenkázás, azt netről rendelem, noname pelus (49 ft/db), az is teljesen jó...
Popsikrémet is váltottunk, gyógyszertárban lehet kapni naturlandos popsikrémet, Unguentum Infantum, a sudocremet is szerettem, de ez még annál is jobb...nekünk....és felírva párszázas tétel... :)
2013. okt. 7. 16:44
5/16 anonim válasza:
Én próbáltam mindenféle pelust, de a bababoltokban darabra kapható dada pelus volt a legjobb, Cino popsitörlő (nem egy márka, de vastag, és az illata isteni), popsikrémből pedig a bóraxos és a sudocreme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!