Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy hozzuk haza?

Hogy hozzuk haza?

Figyelt kérdés
Zuglóban fogok szülni, de Újpesten lakunk. A kórházból így nem megoldható, hogy hazatolom babakocsiban. Kocsink nincs, van a családban, haza is hoznának, de nincs babaülésünk (a mózesünk sem beköthető), így az is kilőve. Ilyen formában a taxi is. Kölcsönkérni nem valószínű, hogy sikerül, mert akinek volt a családban, az már eladta, amikor a gyerekének nem volt rá szüksége. Újszülöttel nem szívesen szállnék BKV-ra, de ez tűnik az egyetlen megoldásnak. Hogy buszoztassuk haza, hogy ne legyen semmi baja?
2013. okt. 14. 18:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
a hordozótokat be lehet kötni kocsiba!!! nekünk is ugyan ilyen van! van a hátulján két lefelé álló "kampó",oda kell befűzni a biztonsági övet!
2013. okt. 15. 06:35
 22/25 anonim ***** válasza:
legalábbis ha jól emlékszem lefelé áll,mert most a miénk is kölcsönben van,nem tudom megnézni,de úgy emlékszem.
2013. okt. 15. 06:36
 23/25 anonim ***** válasza:

Inkább az a baj a feltett képeddel, hogy a belső biztonsági övét nem látom sehol, amivel belecsatolod a babát. Amúgy szerintem is beköthető autóba, én is úgy emlékszem, hogy a mienk is ilyen volt, csak mondom, a belső öv hiányzik, a feltett képeden, szerintem, amit szakadásnak nézett valaki, az a hordozó saját biztonsági övének a helye.

Szerintem a tietek ez a típus lehet vagy hasonló

[link]

2013. okt. 15. 09:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is be lehet kötni ezt az ülést, nem tudom miért kell ijesztgetni valakit, ha nem tudja biztosra az illető.
2013. okt. 15. 14:29
 25/25 A kérdező kommentje:
Van belső biztonsági öve. A képen tényleg nem látszik, mert azt a képet a vaterára tette fel a hirdető. Én meg nem tudtam mit kell nézni, mert sosem volt ilyenünk. De van benne öv, tehát a babát bele lehet kötni.
2013. okt. 15. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!