Hogy hozzuk haza?
Szerintem inkább vegyetek egy bébihordozót, akár használtan, interneten is találsz. Vagy ha ennyire nincs rá pénz, akkor menj el a családsegítőbe, hátha tudnak ebben segíteni, néha előfordul, hogy van nekik ilyesmi, amit pár hónapra odaadnak, és ha már nem kell majd visszaadjátok.
Nekünk sincs autónk, de bébihordozót vettünk, és anyám munkatársa hozott haza minket autóval, pedig mi csak 10 perce lakunk gyalog a kórháztól, és nyáron született. Később is jól jött a hordozó, mert néha kellett autóval mennünk valahová (megyeszékhelyre kórházba vizsgálatra stb., szóval kihasználtuk)
Tömegközlekedési eszközzel nem vinném haza az újszülöttet, pláne pont ilyen őszi-téli náthás időben, könnyen elkaphat valamit a tömegben.
Akkor ez a taxis dolog jónak tűnik.
Venni semmiképp nem szeretnénk. Sajnos most tényleg nincs rá pénz (páromat egy hónapja rúgták ki, a tartalékaink most kellenek addig, amíg nem talál másik munkát). Vettünk már használta egy hordozót, de azt állítólag nem lehet autóba bekötni, csak úgy hordozgatni. :(
Vaterán már 1000 Ft-ért van hordozó, gondolom ennyi azért van. Szerintem megér ennyit a baba biztonsága és később is jó lesz az még. Ha meg nem, akkor te is eladod.
Szerintem kötelező a taxiban is a gyermek ülés, hiába számít tömegközlekedésnek, ezért nem vett fel titeket a taxis. De ha minden igaz akkor ha úgy rendeltek taxit, hogy legyen benne gyermekülés akkor bármelyik társaság tud olyan autót küldeni amiben van babahordozó. (Amennyit kifizettek taxira abból a pénzből szerintem tudnátok venni egy babahordozót használtan, és az örökre a tietek marad.)
Nézd meg a vaterát is mert egy próbát megér, talán 100-500Ft is tudsz venni babahordozót ha senki nem licitál.
Kölcsönözhető:
Eladó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!