Nem korai 3hónaposan a gyümölcsöt bevezetni?
köszi
3090-nel született,most jóval 5kg felett van.5.40 körül.nem tudom miért-én 42 kg vagyok.
jól eszik-5perc az etetés.tápláló a tejem valószinűleg.
Nem az orvos vall elavult nézeteket. Nyugodtan megkezdheted neki adni az almát. Pár hét múlva keverheted keksszel is. A legújabb "ajánlások " szerint 4 hónaposan már el KELL kezdeni a gluténtartalmú ételeket.
Nem kell a tápszergyárak által szponzorált orvosokra hallgatni.
Tök ugyanilyen súllyal született a fiam, mint a tiéd. 2 hónaposan 5,5 kg, 3 hónaposan 6,5 kg volt. Csak szoptattam, 6 hós koráig. 6 hós múlt, mikor elkezdtem neki tejpépeket is adni, majdnem 7, mikor a gyümölcsöt és a zöldségeket is kóstoltatni kezdtem. A hozzátáplálással soha nem volt gondunk, mindenevő volt a gyerek, és jó étvágya volt, egész mostanáig. Minden új ételt elsőre elfogadott, kivéve a cukkinit. A súlya a mai napig megfelelő. 2 éves, 13 kg, erős, magas, masszív gyerek. Úgyhogy már bocsánat, de adna a t.köm neki gyümölcslevet meg kekszet (WTF?), ha megfelelően fejlődik a tejedtől is (ami nem mellesleg ingyen is van), nem bukik, és nem irgalmatlanul hasfájós. Ha van a környéken gyerekorvos, én váltanék.
Amúgy mi súlyunk is azonos :)
Hulyeseg, mar elnezest, ez elavult nezet. Anyukam gyerekorvoskent dolgozott es igen, 30 eve meg ez volt a nezet es sajnos, o koran hozzataplalt, de en tapszeres voltam. Most az o velemenye sok-sok utanajaras utan es a gyerekorvosunk, vedononk, masik gyerekorvosunk (magan) szerint is, 6 hos korig jo kizarolag az anyatej. Az Egeszsegugyi Vilagszervezet szerint is (nem hiszem, hogy ott hulyek dolgoznak es hogy jon ide a tapszer, ha anyatejes a baba es az ingyen van tudtommal). Szoval, en az elso gyerekemet es most a masodikat sem fogom kostoltatni semmivel 6 hos koraig. Es nem, nem fogadja el az izeket nehezebben. Kisfiam mindent szeretett, 6 hosan kezdtem kostotatni es mindent megevett rendesen, semmi gond nem volt. 20 hos koraig szoptattam igeny szerint, semmi negativumot nem tapasztaltam, csak jot.
3 honaposan egy kisbaba emesztorendszere meg nincs felkeszulve a
hozzataplalasra. Teljesen folosleges koran elkezdeni.
Ja ja nekem is a védőnő is meg a gyerekdoki is mondta 2.5 hónapos korában hogy mehet az öszibarack,alma stb!De én sem adtam,csak bólogattam nekik és kész pont!
ja nekem is 2.-ik baba,én is az elsőnél 5 hósan kezdtem a hozzátáplálást!Bőven jó volt az úgy!
Hallgass az anyai szívedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!