Két hónapos babám evés után szinte mindig nagyon sokat csuklik. Hogyan segítsek ezen?
Csinálsz egy kis limonádét (citrom, baba víz/ vagy forralt víz és egy kockacukor) ne sokat csinálj csak egy keveset itasd vele addig amíg el nem múlik a csuklás, már pár kortytól is elmúlik a csuklás :D
2 gyermekes családanya :D
én mindig adtam neki még egy kis cicit, pár tejci-kortytól elmúlt a csuklása(nem bukott tőle) - nálunk evés utáni kakilás-erőlködés miatt volt csuklás. (mostanában meg a nevetés után csuklik a 4,5 hónapos kisfiam)
megfogadtam, hogy ameddig szopizik, és nem bukik a csuklástól én biztos nem adok neki citromot, borzasztó savanyú, kellemetlen citromléé... jaj, szegéény... :)
egyszer azt olvastam, a baba csuklása inkább az édesanyáknak rossz, a babát annyira nem érdekli - hát nálunk tényleg nem izgatja a babát, és ezért én sem aggódok emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!