Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány székletments nap után...

Hány székletments nap után nyomjam fel a glicerines kúpot?

Figyelt kérdés
vasárnap volt utoljára kakija a 3 hónapos babámnak
2009. nov. 10. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Pont ma kérdeztem a védőnőmet, és ő 3 napot mondott, de előtte lázmérőzd meg, nekem úgy tanácsolta. Az én lányomnak tegnap reggel volt utoljára, igaz nem nagy idő,de nekünk eddig napi több kakis pelus volt.

6 hetes...

2009. nov. 10. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha csak anyatejes, akár egy hét is eltelhet a két kaki között. Nálunk is kb 3 hónaposan volt egy olyan időszak, hogy csak 4-5 naponta kakil. Azt mondta a gyermekorvos, hogy most minden csepp tejcsit feldolgoz a kis szervezete. Ha tápis, akkor nem tudom.
2009. nov. 10. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, ha nem szenved tőle, akkor ne adj neki kúpot, csak ha látod, hogy kínozza.
2009. nov. 10. 18:20
 4/7 anonim válasza:
Védőnőm azt tanácsolta, hogy ha 3 napig nincs széklet, akkor készítsek a babának fél deci kamillateát 1 evőkanál cukorral, és ezt itassam meg vele reggel etetés előtt. Nem tudom, hogy működik ez a módszer, mert még nem volt rá szükség, hogy kipróbáljuk, mivel naponta többször is van széklete a 3 hónapos kisfiamnak.
2009. nov. 10. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocs off: az 1 evőkanál cukor fél deci teához elég durva. A védőnő valószínű nem hallott a Who ajánlástól, miszerint igyekezni kell só- és cukormentesen táplálni a csecsemőt 1 éves korig...

Egyébként 2. voltam.

2009. nov. 10. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
meg szerintem a sok cukor az hasfogó is, nem? Én úgy tudom/gondolo... első voltam.
2009. nov. 10. 19:12
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi lányok, de szerencsére tegnap este megvolt a kaki kúp nélkül is :)

amúgy én is úgy tudom, hogy cukor nélküli kamilla tea, de nem próbáltam még

2009. nov. 11. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!