Anyatejes baba megfázhat? Van aki azt mondja hogy nem.6 hetes a babám, minden rendben, csak kíváncsi vagyok.
Szia!
A tápis, anytaejes baba is ugyanúgy megfázhat!
Igen. Az én kisbabám 3 hetesen náthás volt. Elkapta a nagytesótól. Szívtuk az orrát, előtte sósoldattal átmostuk. ( Pici fecskendővel csepegtettünk a nózijába)De később is, 2, és 4 hósan is volt náthás. Csak anyatejen él :-))
A nővérkéje nem volt náthás babakorában,biztosan nem volt kitől elkapnia :-)
Persze,hogy megfázhat,fel kell öltöztetni rendesen ha kiviszed,és a lakásban is figyelembe kell venni,hogy ő még nem mozog úgy mint mi,kicsivel több ruha kell rá.
Egyébként elárulom,hogy nekem a 3 gyerekem közül az a legegészségesebb amelyik tápos volt.A másik kettő akik sokáig szoptak Ők hamarabb elkapnak mindent.A tápis babóm meg még sosem volt beteg szerencsére.Vagyis már nem tápos már kinőtt belőle,de csak pár hétig tudott szopizni sajnos.Azért a szoptatás mostanában túl van ám misztifikálva,olyan dolgokat is az előnyére írnak ami nem úgy van.Persze szoptasson mindenki ameddig tud,de nem csak attól jó anya senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!