Miért nem látják sokan, hogy a suttogó egy baba ellenes könyv?
Futtatja magát, az már az elején nem tetszett.
Szerintem egy család szeresse egymást és ne gondolkodjon. Olyan jó CSAK ÚGY együtt lenni és nem taktikázni. Ki-be rakosgatjuk a babát....hááát.
Szerintem minden baba más, más-más igényekkel, legjobb, ha az ember a saját ösztöneire hallgat. Amúgy jó könyv a Kontinuum elv és az Éjszakai gondoskodás, ha már mindenáron könyv kell ehhez.
Van mikor este nem akar elaludni a kislányom, mert kivételesen nem álmos. Akkor mi van???
Mindhárman lefekszünk a nagy ágyra és hancúrozunk. Ez csodálatos érzés, meg az is, hogy hárman egyben ébredünk...
A szexuális életünk is rendben, és sosem a baba mellett szeretkezünk. (ezt csak azért írtam, mert mindenkinek ez az első kérdése)
Ez a könyv nem a harmónia elérése érdekében van, hanem valami győzni akarásról szól. Általában, ha követjük, mi "győzedelmeskedhetünk" a baba felett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!