Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves kisfiú anyukái! Akiknek...

1 éves kisfiú anyukái! Akiknek a babája többször eszik vagy iszik még éjjel, milyen pelenkát használtok?

Figyelt kérdés
Mindig kifolyik a pisi:(
2009. nov. 10. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Pampers és a Libero vált be nekünk. Az én kisfiam is megissza éjjel az 5 dl tápot. Próbáltam én is mindent, de addig üvölt amíg meg nem kapja az adagját. Pedig nappal is szépen eszik, és nem duci baba, csak sokat mozog. Te milyen pelust használsz hogy kifolyik?
2009. nov. 13. 13:45
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát sokfélét próbáltam:Tesco lila,Pampers premium care,DM babylove,Rossmann,Lidl sevena,Huggies.

Tanácstalan vagyok,hogy milyent vegyek.

2009. nov. 13. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok :-) Pampers Aktív Babyt nem írtad. Próbáld ki, hátha nektek is beválik...
2009. nov. 14. 18:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Használtam azt is :(((De lehet,hogy inkább több mosóport veszek:)))
2009. nov. 15. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!