14honapos fiam 12,5kilo es 80cm, normalis meretek? Ti 14hos. Fiatok meretei milyenek?
Figyelt kérdés
itt mindenki nagyozza,orulok neki,de tenyleg nagy lenne?mert szerintem egeszen normalis.olyan mint egy kis kulturista,eleg nagy a sulya.a ti babatok mennyi kilos es hany centi?14honapos korul2009. nov. 10. 05:31
1/10 anonim válasza:
Az én fiam 14hossan 9,5kg és 80cm volt,nem sovány egyáltalán.És bizti a tiéd sem dagi csak husi.Jo az nincs semmi gond sem.Megy már?
2/10 anonim válasza:
Szia! A fiam 9,8 kg éd 78cm. Teljesen normális méretei vannak a babódnak. Ne hallgass senkire, tökéletes a gyerkőc:-))
3/10 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom.hat az en edes fiam mar 10honaposkorara kezdett el jarni,szovalmar lassan 4honapja futkosok utana.eleg koran kezdte.en 1eves es 5honapos voltam mire elkezdtem jarni;)a ti babatok jar?
2009. nov. 10. 07:59
4/10 anonim válasza:
Az én kisfiam most 1 évesen 80 cm és 12 kg. Ő is 10 hós volt mikor elkezdett járni! Szerintem nincs gond a súlyával,kis masszív baba! Bár mindíg idősebbnek nézik a koránál!
5/10 A kérdező kommentje:
koszike.enyemet is elegg nagynak lassak.de orulok neki.olyan igazi pasik.bar remelem mar nem fog nagyon hizni;))mert mar alig birom
2009. nov. 10. 09:25
6/10 anonim válasza:
15 hónapos kisfiam 12 kg és 83 cm.Erős, igazi izomkolosszus:o).Valószínűleg a te kisfiad is hasonló kaliber...
7/10 anonim válasza:
Szia! Kislányom 14 hónapos, 12,5 kg, és 85 centi. Nem cérnavékony, de formás, izmos baba. szintén 10 hósan indult el.
8/10 anonim válasza:
Kislányom 14 hós, 80 cm, és 10 kg, és nem sovány
9/10 anonim válasza:
Barátnőm kisfia 12 hós, 92 ceti és 15 kiló:) nna, ő nagy! de apuka is 2 m 130 kg:)
10/10 A kérdező kommentje:
Fuuu akkor az enyem meg kicsi is;)))csajok jo megnottek;))en 171cm vagyok,ferjem 167cm,nem vagyunk nagyon magasak,bar a nagyapim 2meter es 3centi volt,apum sem kicsi;)hat remelem rajuk esett magassagban.bar nem ettol fugg az elete.koszonom nektek a valaszokat.
2009. nov. 11. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!