Mi a véleményetek erről a hintáról? Megvennétek?
SOkat láttam ilyet mostanábaés elgondolkodtam,hogy meglepném a babámat valami hinta féleséggel. Még csak 2 hónapos úgyhogy sok féle nem jöhet szóba. Van pihenőszékünk de nem bírja benne sokáig,ha egyedül van akkor meg főleg. Tetszik nagyon ez a hinta,csak ezt,hogy kell felrögzíteni,hogy ne szakadjon le??
Egyetértek 2. válaszolóval abban, amit a hinta praktikumáról írt, de én nem vennék utánzatot, csak Adamo-t. Én is pont a vaterán vettem használtan...meg nem mondanám róla, mert semmi baja nem volt, gyönyörű állapotú, egy kislány használta előttünk, és 7.000-ért vettem ahogy emlékszem.
Plafonba lehet felfúrni, mi ajtófélfába fúrtuk, de az kicsit macerás, mert figyelni kell ne forogjon el...bár amíg nem nagyon kapálózott benne (kb 8 hónapos korig), addig simán tudtuk használni így is, irányba meglöktem és tényleg el is aludt benne sokszor, nagyon élvezte egyébként meg, nagyokat visítozott :)
És a rugó tényleg nagyon sokat számít...szóval ezért is mondom, hogy inkább használt Adamo, mint új utánzat....
vagy itt is lehet kapni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!