Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a hintáról? Megvennétek?

Figyelt kérdés

SOkat láttam ilyet mostanábaés elgondolkodtam,hogy meglepném a babámat valami hinta féleséggel. Még csak 2 hónapos úgyhogy sok féle nem jöhet szóba. Van pihenőszékünk de nem bírja benne sokáig,ha egyedül van akkor meg főleg. Tetszik nagyon ez a hinta,csak ezt,hogy kell felrögzíteni,hogy ne szakadjon le??

[link]

2013. okt. 10. 23:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez nekem kifejezetten nem tetszik. Amit év vettem a lányomnak azt is kb 10 szer használta ugyhogy előbb érdemes lenne vele kipróbáltatni .
2013. okt. 10. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekünk van ilyen, csak igazi Adamo. Végülis nekünk bejött az ára, mert már a második gyerek használja, aki másfél éves. Minden délután ebben alszik kb. öt hónapos kora óta. De ebbe a fajta hintába újszülöttet is beletehetsz. Simán fel lehet rögzíteni a plafonba, egy hintakampó kell hozzá, így ha útban van, akkor csak le kell akasztani, én pl. minden este leszedem. Illetve még egy jó tanács, igazán akkor jó ez a fajta hinta, ha van hozzá rugó. Nekem úgy tűnik, hogy ez elég jó minőségű utánzat, jó vastag a kötele. Én megvenném.
2013. okt. 10. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek 2. válaszolóval abban, amit a hinta praktikumáról írt, de én nem vennék utánzatot, csak Adamo-t. Én is pont a vaterán vettem használtan...meg nem mondanám róla, mert semmi baja nem volt, gyönyörű állapotú, egy kislány használta előttünk, és 7.000-ért vettem ahogy emlékszem.

Plafonba lehet felfúrni, mi ajtófélfába fúrtuk, de az kicsit macerás, mert figyelni kell ne forogjon el...bár amíg nem nagyon kapálózott benne (kb 8 hónapos korig), addig simán tudtuk használni így is, irányba meglöktem és tényleg el is aludt benne sokszor, nagyon élvezte egyébként meg, nagyokat visítozott :)

És a rugó tényleg nagyon sokat számít...szóval ezért is mondom, hogy inkább használt Adamo, mint új utánzat....

2013. okt. 10. 23:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jó! én a helyedbe megvenném :)
2013. okt. 10. 23:52
 5/10 anonim ***** válasza:
nekünk is van ilyen, csak beto. azt hiszem, 8as tipli tartja, nem szakad le. a gyerek nagyon szereti még mindig, 13 hónapos
2013. okt. 11. 07:56
 6/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, először félt benne a fiam, de nagyon hamar megszerette. úgyhogy, ha kipróbálod, se biztos, hogy bejön neki elsőre
2013. okt. 11. 07:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Használtat is láttam csak rugó nem volt hozzá.Hol lehet venni hozzá?
2013. okt. 11. 08:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Megvenném. Én is szemezek vele, csak az egy másik fajta másolat. Csak jókat olvastam-hallottam róla, főleg az altatás kapcsán, de a hinta fejleszt is. Rugót az adamotól is tudsz rendelni. 3ezer Ft.
2013. okt. 11. 09:00
 9/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, én úgy vettem használtan 7000-ért, hogy volt hozzá rugó. Szóval keresgetni kell... Vagy adamotól újonnan....
2013. okt. 11. 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:

vagy itt is lehet kapni:

[link]

2013. okt. 11. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!