Miért csinálja ezt a kislányom?
Ismerős :)
Nálunk is volt egy ilyen időszak, de szerencsére leszokott róla a kislányom. Én azt csináltam, hogy ha kettesben voltunk, akkor általában vittem a kis babakocsit és ha nem jött szépen, nem fogta meg a kezem, amikor kellett, akkor be kellett ülnie a babakocsiba. És elmagyaráztam, hogy azért, mert... Egyébként pedig ha az apja is ott volt, akkor pedig fel kellett ülnie a nyakába, vagy ülve kaptam.
Hát nem mondom, hogy pár napos történet volt, de már eljutottunk odáig, hogy ő nyújtja a kezét, ahol egyébként korábban kértem tőle. Bár hozzáteszem, járdán nem kérem tőle, menjen csak, de ha idegenek vannak a közelünkben szűkebb helyeken, járdákon, akkor is jön és magától megfogja a kezem... Egyébként 1,5 éves most.
Szóval szerintem kitartás, nem rontottatok el semmit, csak legyetek kitartóak, bármilyen módszerrel próbálok is gátat vetni az akaratának :)
ülve kaptam = ölve kaptam
elírtam bocsi :) jah, és persze akkor is ment a hiszti, csak ha látta, hogy így aztán nagyon nem az van, amit ő akart, akkor utána,ha lenyugodott, azt csinálta, amit kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!