Milyen csattal fogjam oldalra 10 hónapos kislányom haját, hogy ne lógjon a szemébe?
Gyér haja van, nem engedi felgumizni, a műanyag csat kicsúszik. Levágni sajnálnám neki meg nem is állna jól a frufru. Használhatok fémcsatot? Lehet tőle allergiás?
Ti milyet használtok?
olló
a lányaimnak szinte nem is volt haja ami volt az sem sok
jobban jártam ha levágom
mondjuk az a legrosszabb ha a szemébe lóg
legalább frufrut vágj neki
Hát jó, akkor levágom. Csak úgy sajnálom levágni, olyan vuki haja van! :) egyszer már vágtam neki, el is tettem egy tincsét, de olyan béna frufrut vágtam neki, hogy megfogadtam, hogy soha többé. De ha azt mondjátok, csak ez a megoldás, akkor levágom. Bár a szilikon hajpánt elgondolkodtatott.
Köszi mindenkinek!
Ment a pont
Ne haragudjatok, de szerintem irtó rondán néz ki egy tüsi hajú kislány. Nálunk is van olyan a családban, aki állandóan önkényesen levágja a kislánya haját. Szegény gyereket nem egyszer nézték már kisfiúnak. Ráadásul, ahogy levágja, azt mondja, hogy azért mert ő nem fog minden reggel cirkuszolni a bölcsődébe menet. Ez a hajvágás egy kényelmi megoldás a szülőknek, semmi több.
Ez egy ilyen korszak, pár hónap alatt megnő és megerősödik a haja és akkor könnyebb lesz kezelni. Addig is próbálkozzál a szilikon pánttal, hajpánttal vagy fém csattal, de ne vágd le, főleg akkor ne, ha te is látod, hogy nem állna jól neki.
Le lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!