Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tesóknak Tamás és Tamara?

Tesóknak Tamás és Tamara?

Figyelt kérdés

Van egy 3,5 éves fiúnk, őt Tamásnak hívják.

Hugi egy hét múlva születik, a terhesség elejétől biztos voltam benne, hogy Tamara lesz, de most kicsit meginogtam.

Igazság szerint a Tamara becézésétől tartok egy kicsit: Tomi - Tami

Mit gondoltok? Van esetleg egyéb ötletetek a Tamara becézésére?

2013. okt. 10. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a Tami olyan aranyos becenévnek :) Nekem nagyon tetszik. Mi a baj vele? :) Amúgy nekem nincs más ötletem, csak annyit akartam még írni, hogy úgyis kialakul a becenév, még az is lehet hogy a keresztnévtől függetlenül :).

Nagyon szép név a Tamara :)

2013. okt. 10. 15:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Végül is nincs baj a Tamival, csak a Tomi mellett valahogy soknak tűnik. Majdnem egyforma a két becézés...

Bár ez még jól is jöhet, mert elkiáltom magam, és lehet, hogy mindkettő odafigyel :)

2013. okt. 10. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
külön tetszik mindkettő, de pont a becézések miatt nem adnám így együtt. Tamarát én is csak Tamiként hallottam eddig mindenhol
2013. okt. 10. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Mara :)

Nagyon cuki, főleg ikreknek! Ez olyan, mint a Patrik-Patrícia.

Majd írd meg, hogy hogyan döntöttetek, mi lett a neve!

2013. okt. 10. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Barátnőm húgát is Tamarának hívják. Szerintem nagyon jó választás és hogy bátorítsalak, vagy megerősítselek, leírom, a barátnőm, hogyan becézi a hugát:

Tamcsi, Tamesz, Tammer, Tamtam, Tampika (ha a hugi bénázik), Maresz, Tamika, Tamóca.

Gratulálok a pöttömhöz egyébként! :)

2013. okt. 10. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Fúúú szerintem nagyon jóóóó így együtt a kettő,és a becézése is!Semmi baj szerintem azzal hogy Tomi-Tami!

nagyon jóóóó!!

Gratulálok!

Könnyű szülést!

2013. okt. 10. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én lányom is Tamara, Taminak becézzük. Ha mégis fiú lett volna, akkor Tamás lenne. Nagyon szép név mind a kettő, nem baj ha összecseng a becenév. :)

Még Tamcsinak szoktuk hívni, de az egy kicsit bárgyú. A legsűrűbben használt beceneve a Manó, de annak semmi köze a nevéhez. :)

2013. okt. 11. 08:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, a megerősítést, és a gratulációkat!

És a becézési ötleteket! :)

Szerintem csak ilyen szülés előtti "pánikolás" volt a tegnapi kérdésem. Tudjátok, biztos meg van-e minden, nem felejtettem-e el valamit, jó lesz úgy, ahogy elképzeltük???

Szóval marad Tamara a kisasszony! :)

2013. okt. 11. 13:18
 9/9 TamTamXD válasza:
Engem is tamaraának hívnak és tetszik a nevem,a tesómat pedig tominak :DD úgyogyzarintm e jó dolg:D
2015. júl. 25. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!