Tesóknak Tamás és Tamara?
Van egy 3,5 éves fiúnk, őt Tamásnak hívják.
Hugi egy hét múlva születik, a terhesség elejétől biztos voltam benne, hogy Tamara lesz, de most kicsit meginogtam.
Igazság szerint a Tamara becézésétől tartok egy kicsit: Tomi - Tami
Mit gondoltok? Van esetleg egyéb ötletetek a Tamara becézésére?
Szerintem a Tami olyan aranyos becenévnek :) Nekem nagyon tetszik. Mi a baj vele? :) Amúgy nekem nincs más ötletem, csak annyit akartam még írni, hogy úgyis kialakul a becenév, még az is lehet hogy a keresztnévtől függetlenül :).
Nagyon szép név a Tamara :)
Végül is nincs baj a Tamival, csak a Tomi mellett valahogy soknak tűnik. Majdnem egyforma a két becézés...
Bár ez még jól is jöhet, mert elkiáltom magam, és lehet, hogy mindkettő odafigyel :)
Mara :)
Nagyon cuki, főleg ikreknek! Ez olyan, mint a Patrik-Patrícia.
Majd írd meg, hogy hogyan döntöttetek, mi lett a neve!
Szia!
Barátnőm húgát is Tamarának hívják. Szerintem nagyon jó választás és hogy bátorítsalak, vagy megerősítselek, leírom, a barátnőm, hogyan becézi a hugát:
Tamcsi, Tamesz, Tammer, Tamtam, Tampika (ha a hugi bénázik), Maresz, Tamika, Tamóca.
Gratulálok a pöttömhöz egyébként! :)
Fúúú szerintem nagyon jóóóó így együtt a kettő,és a becézése is!Semmi baj szerintem azzal hogy Tomi-Tami!
nagyon jóóóó!!
Gratulálok!
Könnyű szülést!
Az én lányom is Tamara, Taminak becézzük. Ha mégis fiú lett volna, akkor Tamás lenne. Nagyon szép név mind a kettő, nem baj ha összecseng a becenév. :)
Még Tamcsinak szoktuk hívni, de az egy kicsit bárgyú. A legsűrűbben használt beceneve a Manó, de annak semmi köze a nevéhez. :)
Köszi a válaszokat, a megerősítést, és a gratulációkat!
És a becézési ötleteket! :)
Szerintem csak ilyen szülés előtti "pánikolás" volt a tegnapi kérdésem. Tudjátok, biztos meg van-e minden, nem felejtettem-e el valamit, jó lesz úgy, ahogy elképzeltük???
Szóval marad Tamara a kisasszony! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!