Beteg rokonokhoz te engeded a kisbabátokat?
1 éves a lányunk.
Úgy volt,hogy múlt hétvégén megyünk rokonlátogatóba,párom kapott szabit is végre.Nem voltunk egész nyáron,mert ami szabit kapott,akkor nyaralni voltunk.(hétvégére nem éri meg elmenni,400 km)
Csütörtökön hivtam anyóst,hogy akkor megyünk,mi újság,stb,erre hallom a hangját,hogy beteg,kérdezem mi baja,tüszös mandulagyulladása van neki is,apósnak is,sógor "csak" megfázva van.
Lemondtam a rokonlátogatást,nem megyünk megfertőződni.
Azóta engem szidnak,hogy ennyiért miért kell lemondani...
Ti mentetek volna így?
Biztos, hogy nem mentem volna.
Minek? Azért hogy a látogatást követő héten meg a lányodnak legyen tüszős mandulagyulladása?
Mert nyilván nagy a valószínűsége, hogy elkapta volna.
Alap dolog, hogy ha valaki beteg, akár vírusos, akár bakteriális (márpedig egy tüszős mandulagyulladás bizony nagyon is bakteriális!), akkor nem megy a gyerek közelébe és a gyereket se visszük ilyen emberhez, pláne emberekhez!
Biztos nem mentem volna. Nem is értem, hogy gondolták. Még ha csak valami megfázás lett volna, de tüszös mandula. Hát ez durva.
De azt viszont nem értem, hogy hétvégén miért nem tudtok menni? Nekünk is kb ilyen messze laknak a rokonok. Péntek este elindulunk, a baba általában alszik. Vasárnap szintén úgy indulunk, hogy a lányunk aludjon.
Párom folyamatos délutánban dolgozik,este 10-re ér haza,olyankor már nem indulunk útnak.
Ország két olyan pontján lakunk mi és párom rokonai is,hogy autópályára felmenni is 1 óra,majd pályán 3 óra+pihenő,majd 1 óra sima út,és falusi rossz utak (borsod),éjjel nincs az a apénz,hogy elinduljunk.
Plussz voltunk már igy még baba nélkül,akkor megkaptuk,hogy gyakorlatilag 24 órára minek megyünk,ahhoz drága a benzin...
Első baba (és valószinű egyetlen,nehezen,5 év próbálkozás után jött össze orvosi segitséggel), állítólag túlféltem.
Nem tudom,szerintem ha véletlen besikerült baba lenne,akkor se vinném beteg emberek közé direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!