Romlott ételt kapott 7 hósom. Nagy baj lehet?
Lehet valami baja,ha igen mennyi idő alatt válik láthatóvá a tünet? Férjem adta oda neki, amíg nem voltam itthon! :-(
Cukkinis csirkehúsos főzeléket evett.
Honnan tudod, hogy romlott volt?
Ha ugyanis tényleg az lett volna, akkor már régen kihányta volna 10 percen belül.
(Mellesleg miért tartasz otthon romlott bébiételt?)
Most hogy érted? ROMLOTT volt, vagy csak LEJÁRT a minöségmegörzési ideje?
Mert ha csak lejárt, akkor semmi baja sincs, az NEM a fogyaszthatóság ideje, hanem amig a gyártó garantálja a tökéletes ízt és állagot. De még ezután hetekig semmi baja sincs nem romlott.
mikor ette?
Hányás-hasmenés előfordulhat,de az elég rövid időn belül.
5-ös vagyok. már túlvagytok egy éjszakán, hogy telt?
Amúgy, ha délben romlott kaját evett, akkor az ha gondot okoz, legkésőbb 3 óra körül bántotta volna a gyereket, amit észrevesztek az tuti.
Amúgy nem jellemző, hogy megromlik egy éjszaka alatt a frissen főzött étel, bár olvastam, hogy azt írtad kóstoltad és nem volt jó, hát passz.Mindenesetre remélem jól van a pici.
Reméljük nem lesz baja, mert az már valószínűleg jelentkezett volna.
De ha egész éjjel kinn hagytad, reggel miért tetted a hűtőbe? Még csak meg akartad etetni vele te magad is, vagy miért????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!