Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor tegyem hasra a babám és...

Mikor tegyem hasra a babám és mikor hanyatt?

Figyelt kérdés
3 hetes a kislányom, és eddig nem volt jó neki hason, de 2 napja délutánonként úgy alszik egy ideig, aztán felsír, megfordítom és alszik tovább. Meddig lehet hason egy baba? És honnan tudjam, hogy mikor tegyem le hasra, és mikor hanyatt?
2008. júl. 5. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ilyen meddig kérdés.Ha azt látod,hogy a gyereknek jobb hanyatt,akkor fektesd úgy.Az én lányom pl csak hason szeret aludni.Hamarosan úgyis elkezd forogni,és akkor már mindegy,hogy hogy teszed le,ő meg fog fordulni,ah neki kényelmes.
2008. júl. 5. 12:08
 2/2 anonim válasza:
100%

Szia! Az én babám 6 hetes és egyáltalán nem akartam hasra fektetni a bölcsöhalál miatt, de mivel hasfájós lett így muszály volt. Eleinte nagyon tiltakozott ellen, de mára már megszokta és nagyon sokszor jobbat alszik hason, mint háton. Nappal igencsak hason alszik, persze, ha épp nem jó neki akkor nem erőltetem, éjszaka pedig háton alszik.

Szerintem látod a babán mi az ami Neki jó!!

Üdv egy szintén aggódó anyuka

2008. júl. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!