Normális, hogy 5 hónapos babám 1-másfél óra múlva álmos és újra el kell altatni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 5. 11:10
1/5 anonim válasza:
Az állandó álmosság lehet betegség előjelzője is, de ha nincs más baja akkor szerintem csak egyszerűen ő is aluszékonyabb ebben a melegben.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Nincs más baja, tök jó kedvű másfél óráig, aztán jön a nyűgösködés, majd talán sikerül egy óra alatt elaltatnom. Azt hittem egy ilyen "nagy baba" már többet bír.
2008. júl. 5. 11:25
3/5 anonim válasza:
Nálunk a vashiány miatt aludt sokat.Megmutatod a háziorvosnak lehet hogy ránézésből is megmondja.Nekünk kellett egy vérvétel.(Nagyon ügyesen csinálják a gyerek alig veszi észre).
Pár hónapig kellett adni neki Maltofer cseppeket.
Érdemes kideríteni.
4/5 A kérdező kommentje:
Ő ideális mennyiséget alszik, csak nyűgös..
2008. júl. 5. 19:53
5/5 anonim válasza:
Mi 4,5 hónaposak vagyunk én ugyanez megy. Második gyerek és most már kellőképp értékelem ezt a szokását /az első alig aludt ennyi idősen már/.Sztem semmi bajuk, csak az átlagosnál talán nyugodtabb, alvósabb babák. Nem fog örökké tartani, addig meg hurrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!