Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes kisfiam feneke nagyon...

2 hetes kisfiam feneke nagyon piros és sebes. Próbálkoztam már mindennel, voltam orvosnál is, neogranormon meg fertőtlenítőszerek, stb. megvolt, de nem nagyon javul és már 10 napja tart! Valami bevált módszer?

Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 19:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Allergiás is lehet vagy a pelusra vagy a törlőkendőre. ezeket mindenképpen cseréld le.

nem tudom milyen törlőkendőt használtok de nekem azt mondták a nővérek a koraosztályon hogy Huggies törlőkendőt soha ne vegyek mert náluk az összes babának ki szokta csípni a kis fenekét.

Vagy sensitiveset vegyél, vagy egyszerűen csak meleg vizes ruhával törölgesd le a popsiját.

És mindenképpen a Sudocremet ajánlom. Ez a lehető legjobb. Nagyon gyorsan helyrejön tőle a kisfiad popsija.

2013. okt. 6. 08:12
 12/13 anonim ***** válasza:
én is a sudocremet és a szellőztetést akartam javasolni
2013. okt. 6. 09:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Otki popsi nagyon jó!Nekünk ez segitett sokat. Mindentől piros maradt a popsija.ez sitty sutty elmult.
2013. okt. 6. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!