Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kizárólag anyatejes babáknál...

Kizárólag anyatejes babáknál mikor kezditek a hozzátáplálást, a kóstolgatást és mivel?

Figyelt kérdés
Írnátok pár gyümit, zöldséget, amivel meg kell kezdeni a hozzátápl.-t?
2009. nov. 8. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Fél évesen, első nap almalé, második nap is almalé, majd almapüré, 5 nap alatt egy kisebb alma elfogyott. Utána banán, barack, majd sárgarépa, cékla...
2009. nov. 8. 20:16
 2/10 anonim ***** válasza:
2009. nov. 8. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi 5 és fél hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, addig csak anyatejet kapott. Almával és őszibarackkal kezdtük, majd sárgarépa következett; miután 6 hónapos lett, akkor már bátrabban kóstolgattunk. Üveges bébiételeket kapott csak egy hónapig, persze a korának megfelelőt, majd utána már én csináltam meg neki ugyanezeket, de az üveges ételeket néha még most is adom. 8 hónapos a kislányom.
2009. nov. 8. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Alma, banán, barack, kötrte én ezekkel kezdtem.
2009. nov. 8. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Alma, körte, banán, narancslé, mandarinlé.

5 hónaposan kezdtük, két etetés között adtam/adom neki. 6 hónaposan fogom kezdeni az ebéddel főzelékezést.

2009. nov. 8. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
6 hósan kezdtem, reszelt almával.
2009. nov. 8. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, banán, meggy, körte, őszibarack,
2009. nov. 8. 21:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor már azon a héten, amikor megkóstolja az almát már más gyümit is adhatok neki? Én azt hittem, hogy kb. hetente kell új ízt adni. De ezek szerint nem muszály ilyen óvatosan?
2009. nov. 8. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem 3-4 naponta próbálkozhatsz új ízekkel!
2009. nov. 9. 08:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Kíváncsi vagyok, hogy fogadja majd az új ízeket és azt, hogy kanállal eszik majd.
2009. nov. 9. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!