Tesz veszen érdemes venni kis ágyat? Vagy inkább újonnan vegyem meg?
Szia!
Szerintem ha csak "sima " kiságyat szeretnél, akkor érdemesebb boltban venni újat. Az még biztos nem volt lepisilve, körbenyálazva stb... Persze a használtat is lemossa, vagy lefesti az eber, de mégsem ugyanaz. Nem is beszélve róla, hogy a bababarát festék annyiba kerül mint egy olcsó ágyikó.
Szerintem nyugodtan vehetsz. Nekünk 23.000 ft volt a boltban a legegyszerűbb ágy (9900)+ a matrac, egy huzat és a fejvédő. Ezt a teszveszen 2000ftért vitték el az orrom elől...
nem mindegy...
Én minden ruhát onnan vettem a lánynak, a szekrénysorát is, cipőit, saját ruháimat, és még ajándékokat is
Én új kiságyat vennék. Nézz körül itt. Olcsó, szép és új holmik.
Mi ott vettünk neki kétfajta hintát, járókát, etetőszéket. Ott fogunk venni neki autóülést is.
Érdemes ott venni. Korrektül leírják az esetleges hibákat, sőt fotót is készítenek róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!