Mikor tanulja meg a babam a szajaban tartani a cumijat?
Itt arra érted hogy te betuszkolod ö meg kiköpi, és ez megy mindig, te már ha sír azért is belenyomod és tartod ki ne köpje.
Na ez pont az amikor a babának nem kell a cumi,nincs rá szüksége de az anya mert lusta, és idegesíti hogy a baba sír már megint inkább szó szerint betömi a gyerek száját. ha nem kella cumi a gyereknek akkor ne eröltesd. inkább örülj eggyel kevesebb dolog amit majd egyszer el kell venned töle.
tudom,hogy nem szereti a cumit.amikor sir,en nem is adom neki,csak meg jobban idegesiti.inkabb megvigasztalom.
viszont mikor jol van es nezelodik,akkor elfogadja,jatszik vele.el is altatja magat vele,csak sokszo esik ki... :)
Szerintem nem tanulja meg :-)
De ha már harmadszor teszed a szájába és kiköpi, akkor valószínűleg nem kell neki. Az első válaszoló meg inkább maradt volna csendben. Miért kell egy anyát lelustázni ha cumit ad a gyereknek?Az én fiamat is megnyugtatja. Ha nem kell neki, nem tömöm a szájába, de ha kéri, odaadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!