Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is tulsulyos a babam?

Szerintetek is tulsulyos a babam?

Figyelt kérdés
5 honapos es 8kg,66cm. Tapszeres kisfiu, szuletesi sulya 3540gramm volt. Anyukam szerint most tulsulyos, de en nem latom kover babanak.

2013. okt. 4. 12:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Nem idegesitem magam ezen, ha ehes hadegyen,majd akkor lemozogja kesobb! :-)
2013. okt. 4. 14:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagy baba. de nem túlsúlyos! Az én kislányom a másik véglet. 4kg 56cmvel született, és most 7,5hónaposan 6,30kg és 67cm. Szóval mi mehettünk gasztrora, meg aggódhattam hogy mi a gond. Szóval nincs semmi baja a babádnak, majd lemozogja ha beindul a mászás- kúszás!
2013. okt. 4. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem is ez lenne a kerdesem, nalunk a kicsi 10 hetes es 7125 g :D nagy baba es magassagra is nagyobb, de en nem hiszem hogy kover lenne es az orvosok szerint sem, szoval ez lehet hogy a geneken is mulik. (en 68 kilo vagyok, 167 cm es S-es meret)
2013. okt. 4. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:

A szakirodalom szerint fél éves korára megkétszerezi, 1 éves korára meg3-szorozza a születési súlyát.Enyém: 4370g és 55 cm-rel született és most 1 évesen volt 80 cm és 11840g.2-szer volt beteg,amikor kb, alkalmanként 3-400g-ot fogyott.Egyedül jár már 2 hete és kislány.Én is ilyen paraméterű voltam anno, megnéztem a saját kiskönyvem.Esetleg te is nézd meg a tiéd, hogy megnyugodj.Félig anyatejes baba.

Ja,enyémnek kis pocakja van, de hátulról olyan mint a Sebestyén Júlia műkorcsolyás csaj volt.Husis keze, lába és széles is, ahogy mi is.

2013. okt. 5. 00:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Háááát :) nem apró :D

Kisfiam nagy babának született a maga 3.880gr.-val, és mi sem vagyunk kicsik.

Tegnap volt egy éves, kerek 10kiló és 81cm-er.

2013. okt. 5. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!