A pihenőszéket meddig tudja használni a baba?
Figyelt kérdés
A tietek meddig használta, hány hónapos koráig?
Köszönöm.
2013. okt. 3. 17:10
1/11 anonim válasza:
3 hónaposan már nem érdekelte. hason szeret inkább lenni a fiam.
2/11 anonim válasza:
Mi még használjuk. Ált. addig jó, míg fel nem tud ülni a baba, mert akkor már nem biztonságos. Én a hozzátáplálást is ebbe kezdtem el.
3/11 anonim válasza:
Amint tudott fordulni, kúszni, mászni, nem érdekelte. Szóval addig volt jó, amíg nem tudott mozogni. De addig nagyon jó volt :)
4/11 anonim válasza:
kb 1 hónapos koráig nagyon jól elvolt benne. De mióta többet mozog kb fél-1 órát bír ki benne. Most lesz 4 hónapos. Inkább a hasonfekvés, az minden mennyiségben.
6/11 anonim válasza:
Mi sokat használtuk, most 8 hónapos, egész nyáron abban volt pl. míg reggeliztünk-ebédeltünk a terszeon, és mióta hozzátáplálunk abban is eszik... igaz, most már tényleg csak annyit van benn míg meg etetem, de korábban sokszor jó volt, hogy tudtam magammal vinni mindenhova, s mivel van egy 2 éves nővére, hát nagy segítség volt...
7/11 anonim válasza:
9 kilós koráig. Nálunk ez 6 hónapos korra esett, pedig még használta volna.
8/11 anonim válasza:
Ezért jártunk mi jól. Fisher price pihenőszék és babafotelt vettünk. Annyi hogy nem zenél de még mindig használja babafotelként. Pedig már 26 hónapos. Nagyon szereti még mindig.
9/11 anonim válasza:
A Fisher Price-ot még mi is 15 hónaposan vígan használjuk!
10/11 anonim válasza:
6hósan még mindig használja és szereti mert abban már magától fel ül :) persze jól be van csatolva :) és mindig van mellette valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!