Mikor bújt ki babád első foga?
Hány hónaposan vagy ha konkrétabban is tudod, hány hetesen? Alul vagy felül jött ki az első?
Köszönöm.
kedves kérdező!
az n kislányom is kb 2és fél hónaposan kezdett fogzani,(nyálcsorgás, dagadt ínyek )viszont az első foga csak 8 és fél hónaposan bújt ki neki..a bal alsó metsző volt az, utána két hétre rá kibújt a jobb is..most napok kérdése és kint van a kettő felső is..de mi nagyon szenvedünk vele..lassan 8 hónapja..fájdalmas dolog ez..neki..sajnos nem tartozunk azon szerencsések közé,akik meg sem érzik..
Nálunk is így kezdődött kedves kérdező. szeptember 11-én volt 7 hónapos a lányom és 14. egyszerre a két alsó foga egyik napról a másikra kijött.
Pedig már vagy 2-3 hónapos kora óta nyáladzik nagyon-nagyon!!!! :) Mégis csak mostanra lettek fogacskák belőle.
Nálatok is ez normális de h ilyen hamar jönne neki nem hiszem. :)
7 hónaposan az alsó két metsző egyszerre, 9 hónaposan a felső kettő szintén egyszerre. Most tíz hónapos, de szünet van.
Amúgy a kislányom is sokat nyáladzott ilyen idős korában, amint képes volt rá mindent azonnal a szájába tömött. Ő meg se érezte, hogy jönnek a fogai, csak onnan tudtam, hogy éjjel többször is felébredt.
Szerintem még korai erre gondolni. Ami késik nem múlik, lesz még ebből fogacska, ne aggódj!
9,5 hónaposan jött ki neki az első 2 alsó foga pár nap eltéréssel.
Ő is nyáladzott 2 hónaposan, ez természetes jelenség ilyen korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!