Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt anyuka aki nem szereti...

Van itt anyuka aki nem szereti a turkálós és a használt ruhákat?

Figyelt kérdés

A használt ruha ebbeb az esetben nem a nagytesónak újként vett és csak általa használt (ezt én is ráadom a picire).

Téged mi az ami taszít a turis ruháktól?

2013. okt. 2. 14:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tőlem zöldet kaptál! És pont a kaki, pisi, hányás, büfi stb. miatt óckodok az ilyen göncöktől! Undorítónak tartom vadidegen ruháit a saját gyerekemre adni! Én sem venném magamra a más hónalj szagú ruháját.

Azokat pontoztam csak le, akik itt ömlengenek a turis ruhákról...fúj!

Az már egy másik kérdés, hogy én sem tudok turkálni. Múltkor a szomszédom betessékelt egy turiba, ő 2 szatyorral távozott, én üres kézzel.

2013. okt. 2. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Én már írtam, de még eszembe jutott. A simán használt ruhákat (tehát nem turkálós, hanem örökölt) meg azért nem szeretem, mert beállítanak vele a rokonok, mint valami kegyes adománnyal, amitől földhöz kéne verni a seggemet, holott lehet nekem eszembe nem jutna olyanokat összeszedni, meg ráadni a gyerekre. És akkor jönnek a kínos pillanatok, hogy most mégis mit mondjak, mert én ezeket nem fogom használni, de ha szó nélkül elteszem, akkor feleslegesen adta ide, mikor lehet, hogy más ismerőse meg használná. De most mondjam meg neki, hogy figyelj már én nem adok a gyerekre ilyet, nem érdekel, hogy a "kicsinek úgyis mindegy" meg "jó az"?
2013. okt. 3. 04:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Totál igazad van! :-)
2013. okt. 3. 10:52
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Én egyet értek a kérdezővel! Inkább legyen kínais, de ÚJ, mint másnak leharcolt gönce. Amúgy nem tudom miért mondjátok, nagyon jó ruhákat lehet venni a kínaiban. Én is szoktam sokat venni onnan fiamnak, melegítőket, zoknit, harisnyát, pólót, pulcsit. Semmi baj nincs ezzel. Soha sem nyúlt ki, nem bolyholódik, nem engedi a színét, és persze tudom, hogy még nem volt soha senkin. Megengedhetném magamnak, hogy drága ruhákat vegyek, de minek? Én inkább a több olcsóbb, mint egy drágább elven vagyok.

(Nyugodtan mehet a lepontozás)

És bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam.

2013. okt. 3. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Én azt a ruhát szeretem, ami tetszik nekem!!! Árban, minőségben, kinézetben. És akkor lehet márkás, kínai, túrkálós, ha tetszik a stílusa, jó az ára, minősége, akkor jöhet.

Nem veszek méregdrága ruhákat, 4 gyerek mellett be kell osztani, egymástól is örökölnek, de ezt mindig ki kell egészíteni. Kínaiból nem veszek gagyit, túrkálóból nem veszek rongyot, és üzletből nem veszek drágát.

Szóval mindenhonnan ki lehet választani a megfelelőt kis odafigyeléssel. Ahogy valaki írta, a kínaiban is vannak jó dolgok, és a turiban is. Persze túrkálója válogatja, van ahova én is csak egyszer tettem be a lábam, és soha többé, ilyen pl. az általatok említett Háda is, drága és rossz minőségű.

Szóval a kérdésre válaszolva én sem szeretem általában a turis ruhákat, de van egy-két túrkáló amikből szívesen vásárolok, mert jó minőségű dolgokat találtam ott jó áron.

Általában a 0-5 éves korosztályban szinte újak a ruhák, mert olyan gyorsan kinövik, hogy alig van használva.

2013. okt. 4. 08:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én babám is örököl a családból. Ami nem tetszik azt nem adom rá. A turit én sem szeretem annyira, voltam párszor barátnőkkel. Ők mindig totál jó cuccokat fogtak ki, én kb 3 ruhát vettem magamnak turiban terhesség alatt. Csak azért, mert tudtam, hogy hamarosan nem is lesznek jók és nem akartam rá több pénzt költeni. Meg én nem is szeretek olyan helyre menni, ahol egybe be van dobálva egy csomó ruha és konkrétan turkálni kell. De tök jó babás-mamás csoportok léteznek, ahol nagyon jó minőségű használt rucikat lehet venni. Először én is ódzkodtam tőle, aztán nagyon megtetszett egy pulcsi, jó volt az ára. Elmentünk az eladóhoz és annyira szép volt a ruha, mintha most hoztam volna a boltból. Valóban nem volt sokat használva. Az én gyerekem amúgy is két pillanat alatt kinő mindent... :)
2013. okt. 10. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!