Van itt anyuka aki nem szereti a turkálós és a használt ruhákat?
A használt ruha ebbeb az esetben nem a nagytesónak újként vett és csak általa használt (ezt én is ráadom a picire).
Téged mi az ami taszít a turis ruháktól?
Tőlem zöldet kaptál! És pont a kaki, pisi, hányás, büfi stb. miatt óckodok az ilyen göncöktől! Undorítónak tartom vadidegen ruháit a saját gyerekemre adni! Én sem venném magamra a más hónalj szagú ruháját.
Azokat pontoztam csak le, akik itt ömlengenek a turis ruhákról...fúj!
Az már egy másik kérdés, hogy én sem tudok turkálni. Múltkor a szomszédom betessékelt egy turiba, ő 2 szatyorral távozott, én üres kézzel.
Én egyet értek a kérdezővel! Inkább legyen kínais, de ÚJ, mint másnak leharcolt gönce. Amúgy nem tudom miért mondjátok, nagyon jó ruhákat lehet venni a kínaiban. Én is szoktam sokat venni onnan fiamnak, melegítőket, zoknit, harisnyát, pólót, pulcsit. Semmi baj nincs ezzel. Soha sem nyúlt ki, nem bolyholódik, nem engedi a színét, és persze tudom, hogy még nem volt soha senkin. Megengedhetném magamnak, hogy drága ruhákat vegyek, de minek? Én inkább a több olcsóbb, mint egy drágább elven vagyok.
(Nyugodtan mehet a lepontozás)
És bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
Én azt a ruhát szeretem, ami tetszik nekem!!! Árban, minőségben, kinézetben. És akkor lehet márkás, kínai, túrkálós, ha tetszik a stílusa, jó az ára, minősége, akkor jöhet.
Nem veszek méregdrága ruhákat, 4 gyerek mellett be kell osztani, egymástól is örökölnek, de ezt mindig ki kell egészíteni. Kínaiból nem veszek gagyit, túrkálóból nem veszek rongyot, és üzletből nem veszek drágát.
Szóval mindenhonnan ki lehet választani a megfelelőt kis odafigyeléssel. Ahogy valaki írta, a kínaiban is vannak jó dolgok, és a turiban is. Persze túrkálója válogatja, van ahova én is csak egyszer tettem be a lábam, és soha többé, ilyen pl. az általatok említett Háda is, drága és rossz minőségű.
Szóval a kérdésre válaszolva én sem szeretem általában a turis ruhákat, de van egy-két túrkáló amikből szívesen vásárolok, mert jó minőségű dolgokat találtam ott jó áron.
Általában a 0-5 éves korosztályban szinte újak a ruhák, mert olyan gyorsan kinövik, hogy alig van használva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!