Hogyan szívjátok pici babátok orrát? Leírnátok nekem nagyon részletesen?
Nekem is náthás a 8 hónaposom. Tegnap is nagyon szöcsögött, de szinte semmi nem jött a porszívóval. Ma már jött neki bőven. Sterimarral befújok mindkét orrlyukába, aztán várok pr percet és felváltva szívom az orrát. A szívófejet mozgatom, mert bizonyos hlyzetben indul meg a cucc. Azért pár pecig próbálkozok.
Nagyon nem kell lefogni, de amúgy ölemben van, úgy szívom.
hát én ölben nem tudnám. nagyon sír szegény. néha úgy beleéli magát,főleg du. és este,mikor már fáradt,hogy abba sem akarja hagyni a sírást,még az ennivalót sem fogadja el :(
akkor neked szívás után kijön már rendesen?
Az én kicsikém 4 hónapos. Mi orrszi-porszit használunk. A fiamat bele teszem a pihenőszékébe így az egyik kezemmel tudom fogni a fejét a másikkal meg szívni az orrát. Én úgy szoktam neki csinálni hogy ha már kijött egy adag cucc az egyik orrlyukából át teszem a másikba, aztán így tovább, mikor már látszólag nem akar jönni semmi akkor 2 perc pihi aztán megint, néha amikor már semmi nem jön akkor is ott tartom pár másodpercig hátha van még.. :)
Nem szokott nagyon sírni csak megijed a porszívó hangjától de aztán mindig adok neki tápszert és béke van :)
Az elöbb szívtam ki neki. Jött is, de mar megint szörcsög. Még lefekvés előtt kiszívjuk. Alig alszunk napok óta, mert köhögéssel kezdte, és ahogy lefeküdt, elaludt, felébredt a kóhögésére, most meg még a nátha is.... Próbáld meg estére a babyluf balzsamot is, picit talán könnyebben veszi majd a levegőt.
Amúgy ,ha én náthás vagyok, akkor hiába fújom az orrom, szinte rógtön újratermelődik. Most vetetek a férjemmel orrcseppentőt, aztán próbálok anyatejet cseppenteni az orrába orrszívás után.
baby luuf balzsam nem csak 1 éves kortól javasolt???
Inkább helyette lehet gyógyszertári orrkrémet írtani dokival!Ez ilyen kámforos és attól könnyen tudja venni a levegőt!
Én is beteszem pihiszékbe,becsatolom így nem tud elforogni!Befújok sterimarral majd várok 1-2 percet!Egyik kezemmel szívom az egyik lyukból közben a másik orrlyukat befogom egy pillanatra az másik kezem egyik újjával-nekem ezt doki javasolta-így több cucc jön ki,hatékonyabb az orszívás!
Utánna naponta 2-3x orcsepp.
Szobájába citromfűolajos párásítás-ez baktériumölő!
Orrspray után pár másodpercet várok,aztán felváltva úgy 5-10 msd ként szívom az orrocskáját.
Ha már nemjön semmi felveszem.megnyugtatom.
ha hallok még szörcsögést akkor újra
Egyébként előfordul olyan hogy ahol le van tapadva oda nem é a spray,így. nemtudja feloldani azt,és te nemtod kiszívni
párologtass a szobában ahol aludni szokott.levendulát,vagy ami nem olyan zavaróan intenzív
attól talán könnyebb lesz
Igen.az is jó.
ÉN Sült alma olajat vagy mandula olajat párologtatok
csak 2-3 csepp,kb fél liter vízben
a mi kis szobánkat kellően elfedi így is az illat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!