Mikor- kire-és mennyi időre hagytad először nyugodt szivvel ott a babádat?
Sajnos hamar tápszeres lett, ill. volt lefejt tej és kb.egy hetes volt, mikor apával itthon maradtak - csak vásárolni szaladtam el - kb.40 perc volt, de olyan jól esett egyedül lenni és kimozdulni.
Férjemmel együtt kb.3 órára mentünk el amikor a baba 1 hónapos volt, anyósomra bíztuk - 3 gyereket felnevelt, az unokát imádja - senkinek nem lett lelki sérülése, hogy kimozdultunk.
A férjemmel bármikor bármennyi időre magára hagyom, mert tudom, hogy a legjobb kezekben van vele.
Rögtön azután egyedül hagytam őket amint hazajöttünk a kórházból, mert annyira elegem volt a sok fekvésből, hogy elmentem egy órás sétára a kutyánkkal.
A lányom nagyijával (anyukámmal) is szívesen otthagyom pár órára, mert gyakran találkoznak, a gyerek szereti, anya is tudja kezelni, tudom, hogy nagyon figyel rá.
Most 10 hónapos.
Nekem amúgy egyáltalán nem rossz érzés elmenni nélküle.
Annyira ritkán van erre lehetőségem sajnos, hogy kifejezetten jólesik végre levegőhöz jutni, szinte rossz visszamenni, mert tudom, hogy 1-2 óra szabadság után megint jön 1-2 hét 24 órás szolgálat segítség nélkül (férjem sajnos messze dolgozik).
8 Naposab "kellett" otthon hagynom Anyumra
a NAV-ba kellett felmennem pestre,nem akartam hogy ott tologassam,ciciztessem szinte egész nap...nagyon sokan voltak
szerencsére literszám tudtam fejni.
de igen,.éreztem a hiányát..ujságot olvastam,de csak az járt a fejemben hogy most vajon mit csinál mamával !??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!