Kire hagynátok nyugodt szívvel egy 8-9 hónapos kicsit?
Vissza kell majd mennem dolgozni, mert nagyon szükséghelyzet van. A nagyobb gyereknek még talán sikerül bölcsis helyet találni, de a kicsikével kellene lenni vkinek. Egyik lehetőség az apukája - most ő dolgozik, de félő, hogy télre már nem lesznek munkáik. (Eddig ez azért nem volt gond, mert az ilyen holtszezonokban el tudott menni egy gyárba, most viszont azt is zárják be.)
A másik lehetőség a férjem egyik barátjának barátnője vagy tesója, esetleg egy vmi tényleg vadidegen. Engem ettől a verziótól a hideg ráz, de nem is akarok megbántani senkit. Rokonok csak több 100 km-rel odébb vannak. Már eleve rosszul vagyok attól, hogy pont akkor láthatnám a legkevesebbet szegény picimet, amikor a legédesebb, meg azt sem szeretem, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy én csinálnám... Van erre jobb megoldás?
De ha a párodnak lenne munkálya majd tavasszal?
Én megprobálnám az idegen nöt,már most elkezdeném hogy jöjjön el pár alkalommal amior én is otthon vagyok majd 1-2 órára ráhagynám és igy kiderüle a kicsi is elmaradna e vele.Ismerjétek meg a hölgyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!