Ha alszik a pici babád mikor fürdetni kéne, felébreszted?
Hát mi egyszer ébresztettük fel a babánkat, meg is bosszúlta rendesen. :-) De most komolyra fordítva a szót, biztosan nem ébreszteném fel.
Igaza van az előttem hozzászólónak, hogy valami rendszer kell a gyereknek, de nem minden baba fogadja ezt el. Mi már az elejétől minden nap ugyanakkor fürdetünk és próbálunk rendszert bevezetni, mindhiába. Vannak babák akiknél lehet vannak akiknél nem.
Ugyanígy lehet, hogy a te babád csak a nagy kádat szereti. Bár nekem van egy olyan gyanúm, hogy ott is inkább azért, mert kézben van és "körül van ölelve". A kiskádba (gondolom arra a szivacsra) meg csak beleteszik és kalimpál a levegőbe, ez megijeszti. Vagy még az is lehet, hogy ha a mennyezeti lámpa van felettetek, akkor csak látja a fehér falat egy nagy vakító fénnyel, amit hol kitakar anya feje hol meg újra vakít, és nem tetszik neki túlzottan. Próbáld meg kicsit jobban körülölelni, fogni a kezét stb, hátha bejön. Egyébként nálunk is utálta a fürdést aztán olyan 3-4 hónaposak megszerette.
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!