Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha alszik a pici babád mikor...

Ha alszik a pici babád mikor fürdetni kéne, felébreszted?

Figyelt kérdés
2 hónapos a babám,összevissza alszik pár napja. Nincs szivem felkelteni.
2013. szept. 25. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ébresztettem fel soha :)
2013. szept. 25. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Én felkeltem. Muszáj valami rendszer, mert van két másik gyermekünk is.
2013. szept. 25. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Én se ébresztem soha az enyém is 2 hónapos lesz hamarosan :)
2013. szept. 25. 20:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék rendszert de még pici ahhoz szerintem.A napokban úgy is "gyagyáska" volt a lelkem.
2013. szept. 25. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam alapszabály hogy alvó gyereket nem ébresztek fel.Minden nap fél 8- kor fürdetjük.Egyszer volt hogy 7-kor beájult,hagytam hagy aludjon,koszos nem volt :D Volt mar többször is hogy mondjuk elaludt es 8-kor ébredt meg akkor gyorsan lefürdettük,evett és aludt tovább.Egyáltalán nem borította meg a rendszert,pedig mióta hazahoztuk ahhoz szoktattuk hogy fel 8 fürdés,evés és 8- kor alszik ez fix,a többi még néha változik.4 hós
2013. szept. 25. 21:20
 6/7 A kérdező kommentje:
A másik bajom az,hogy egyedül nem tudom fürdetni.A kiskádba ordít,ha sok ha kevés a víz.A nagy kádba apával már jó.Nem élvezi,elviseli.Egyedül meg nem tudok beülni a kádba,fürdetni,ki,törölközés stb stb.Ja,meg velem kevésbé szeret.
2013. szept. 25. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát mi egyszer ébresztettük fel a babánkat, meg is bosszúlta rendesen. :-) De most komolyra fordítva a szót, biztosan nem ébreszteném fel.

Igaza van az előttem hozzászólónak, hogy valami rendszer kell a gyereknek, de nem minden baba fogadja ezt el. Mi már az elejétől minden nap ugyanakkor fürdetünk és próbálunk rendszert bevezetni, mindhiába. Vannak babák akiknél lehet vannak akiknél nem.

Ugyanígy lehet, hogy a te babád csak a nagy kádat szereti. Bár nekem van egy olyan gyanúm, hogy ott is inkább azért, mert kézben van és "körül van ölelve". A kiskádba (gondolom arra a szivacsra) meg csak beleteszik és kalimpál a levegőbe, ez megijeszti. Vagy még az is lehet, hogy ha a mennyezeti lámpa van felettetek, akkor csak látja a fehér falat egy nagy vakító fénnyel, amit hol kitakar anya feje hol meg újra vakít, és nem tetszik neki túlzottan. Próbáld meg kicsit jobban körülölelni, fogni a kezét stb, hátha bejön. Egyébként nálunk is utálta a fürdést aztán olyan 3-4 hónaposak megszerette.

remélem segítettem

2013. szept. 26. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!