Anyukák, ti hány foktól csillapítjátok gyógyszerrel, vagy kúppal a babátok ( 1 év körüli) lázát?
Idmet en...
irtak neked a lazgorcsot...
A Fiam 37,8nal gorcsolt be...
Nem volt magas sot meg laz se...
Azt vettem eszre delelott hogy megremeg a keze, aztan par ora mulva lattam hogy neha megrandul a laba... Szoltam a dokiknak hogy ez mi a fene? Jottek semmit nem lattak, szoljak ha lesz megint.
Eltelt 20-25 perc razta a gorcs a Fiamat nem ismert fel, eltolta az arcom mikor ramnezett csak visitott es lattam hogy tenyleg nem tudja ki vagyok... Csongettem mint a barom hogy jojjenek! Kapott a Fiam valamiket es nehanyperc alatt elmult a gorcs es ra fel orara.kitisztult a feje is... Hangsulyozom 37,8 volt kozelebe se jartunk a 40nek!
Masfel eves volt ekkor majdnem 2 eves korig kezeltek a visszatero lazzal.. 3-4-5 nap laz 1-2 nap szunet
Attól függ, hogy hány óra van, hogy érzi magát a gyerek.
Ha pl este lefekvés előtt 37,5 körül van, akkor kap lázcsillapítót. Nap közben ennyinél nem, csak 38-38,5-nél, attól függ hogy viseli.
1 hete volt lázas, észre sem vette a 38 fokos lázat. Nekem is annyi volt, én már rosszabbul voltam. A férjem pedig ha 37 fölé megy a "láza", akkor már létezni alig bír, annyira ledönti a kezdődő láz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!