Normális, hogy a kisfiamnak válik vagy inkább mállik le a fejbőre, és jön vele a haj is?
Sárga pikkelyekben hámlik le a fejéről a bőr, és ahogy leszedem neki (nem fáj neki, fel sem tűnik neki, ha leszedem a hámlást, egy kissé megkaparva), azon a részen egy csomóban haj marad a lehámlott bőrön.
Ahonnan kihullott a haja, ott már nem is hámlik.
Most 3 hónapos. Ez még az első haja.
Ez a koszmo. Lanyomnak is ilyen idosen volt. Nekunk az orvos azt ajanlotta, hogy jol kenjem be reggel babaolajjal, majd tegyek ra egy sapkat a fejere. Ez alljon igy estig, majd este hajmosas, jol fesuld at, es ujra lekenni, sapi. 3 nap alatt elmult. A regi oregek (pl.a nagymamam) azt ajanlotta, hogy kenjem neki diszno zsirral. Na, egyszer probaltam, soha tobbet, mert szegeny gyerek egesz nap olyan szagu volt, mint a sult szalonna.
En maradtam a babaolajnal, nekunk bevalt. De hallottam mar, hogy a babe sampon is jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!