Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy a kisfiamnak...

Normális, hogy a kisfiamnak válik vagy inkább mállik le a fejbőre, és jön vele a haj is?

Figyelt kérdés

Sárga pikkelyekben hámlik le a fejéről a bőr, és ahogy leszedem neki (nem fáj neki, fel sem tűnik neki, ha leszedem a hámlást, egy kissé megkaparva), azon a részen egy csomóban haj marad a lehámlott bőrön.

Ahonnan kihullott a haja, ott már nem is hámlik.

Most 3 hónapos. Ez még az első haja.

2013. szept. 24. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Én elvinném dokihoz holnap.
2013. szept. 24. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
ez a koszmó.keress rá a gugliban,de van koszmó elleni sampon.
2013. szept. 24. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Bizony ez koszmó.Nekünk is három hósan jött elő.Ne kapargasd!Koszmó ellen a legjobb es legolcsobb modszer,hogy fürdes elott fel oraval langyos etolajjal kend be a kis fejet es samponnal mosd le mikor furdeted.Par nap alatt szepen leszedi.Ha hosszu a haja kis babafesuvel fesuld ki furdes utan.Es en javaslom hogy ezutan mindig hasznalj sampont neki.En a rossmannban vettem kb 400 ftert.Nekünk ezek bevalltak,remelem nektek is befog :) 4 hos anyuja
2013. szept. 24. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez koszmó. Én is a babét ajánlom! Igaz,hogy nem a legolcsóbb,de nagyon sokáig elég és tényleg hatásos.
2013. szept. 24. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez a koszmo. Lanyomnak is ilyen idosen volt. Nekunk az orvos azt ajanlotta, hogy jol kenjem be reggel babaolajjal, majd tegyek ra egy sapkat a fejere. Ez alljon igy estig, majd este hajmosas, jol fesuld at, es ujra lekenni, sapi. 3 nap alatt elmult. A regi oregek (pl.a nagymamam) azt ajanlotta, hogy kenjem neki diszno zsirral. Na, egyszer probaltam, soha tobbet, mert szegeny gyerek egesz nap olyan szagu volt, mint a sult szalonna.

En maradtam a babaolajnal, nekunk bevalt. De hallottam mar, hogy a babe sampon is jo.

2013. szept. 24. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!