Ha front jön vagy van a pici babád hogyan viselkedik?
A délelőttöt átalussza,meg szinte a du-t is.Este meg fürcsi után már nem akar aludni,2-3 órakor alszik el.Eddig nem volt semmi gond vele.Reggel 7 körül megéhezik aztán alszik13-14 óráig.Majd eszik,kicsit elvan és megint mint akit kiütöttek.Már egy ideje olyan jól el volt nappal.Este 11-ig fent volt,evett és 6-7-ig alcsi,alvás 11 ig kb és ennyi.Utána szórakoztattuk egymást.
Olyan fura,h.egyik napról a másikra így meg gondolta magát.
Nálunk is ez volt.
Nem hagytam délután 5 után aludni ( játszottunk, sétáltunk stb) este 8 után pancsi, 9 körül vacsi és reggel 7-8 körül ébred. Mióta így csinálom, jobb nekem is neki is ;))
ha front van, akkor nálunk megy a hiszti és a nyűgösség egész nap, ja és a nehéz, rövid ideig tartó alvás.
de nem biztos, hogy a te babádnak ettől változott az alvási rendje. a mozgásfejlődés is felboríthatja a rendet. mennyi idős?
Előző vagyok.
Amúgy ne is csodálkozz, ha hagyod aludni szinte egész nap!!! :))
8 hetes.Tegnap próbáltam ébren tartani,de nem hatotta meg.Ma jobb volt a helyzet,nem aludt du olyan mélyen,aludt is meg nem is.
Mozgásfejlődés alatt mit értsek,mire számítsak?Első baba ezért vagyok tanácstalan.
Játszani még nem igazán lehet vele.Mit kéne vele csinálnom hogy ne aludjon?
Ha sétálni vittünk pár percig volt el,be kellett jönni.Ha kézbe vittük jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!